Εκκλησία της Ελλάδος

Ξεσηκωμός! Μητροπολίτης Κορίνθου: Δεν βρίσκουμε λεωφορείο για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, έχουν ναυλωθεί όλα


Το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών ανά την Ελλάδα για το συλλαλητήριο της Κυριακής επιβεβαίωσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος αποκαλύπτοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι έχουν ναυλωθεί όλα τα διαθέσιμα λεωφορεία στην Κόρινθο και δεν βρίσκει η Μητρόπολη τρόπο να μετακινήσει κόσμο στην πλατεία Συντάγματος.

«Δεν υπάρχει πούλμαν για να ανέβουμε στην Αθήνα, έχουν ναυλωθεί όλα» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αλλαγή στάσης της Εκκλησίας ο κ. Διονύσιος, ο οποίος θα είναι παρών στην Αθήνα την Κυριακή, είπε ότι στη Θεσσαλονίκη «υπήρξε ένα ισχυρό μήνυμα που έλαβε και η Εκκλησία».

Εξήγησε, δε, ότι οι 9 μητροπολίτες που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το έκαναν γιατί «είχαμε την πληροφορία ότι θα υπήρχαν παραεκκλησιαστικά στοιχεία για να "καπελώσουν" τη συγκέντρωση».

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κορίνθου η Εκκλησία έχει κάθε λόγο στο Σκοπιανό «γιατί μέσα από την Εκκλησία θα περάσει αλυτρωτισμός και γλώσσα και πολλά πράγματα».

«Μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται πρέπει να ξέρει όλες τις πτυχές του θέματος και όλες οι κυβερνήσεις δεν έλαβαν υπόψη τους τις παραμέτρους αυτές για το θέμα» κατέληξε ο κ. Διονύσιος.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/392808882&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...