Κοινωνία

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας γνωστής αστρολόγου - Τι αποκαλύπτει το ημερολόγιο της

Φως στις συνθήκες θανάτου της γνωστής αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη επιχειρεί να ρίξει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, στο εδώλιο του οποίου κάθισε την Τρίτη ο 48χρονος τότε σύντροφός της, Πολυζώης Οικονομίδης, που κατηγορείται ότι έπειτα από άγριο καβγά την παρέσυρε με το αυτοκίνητο της τον Απρίλιο του 2013.

Μετά την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας κατά της αθωωτικής απόφασης του πρωτόδικου δικαστηρίου, ο 48χρονος που από την πρώτη στιγμή δήλωσε αθώος καλείται να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 55χρονης αστρολόγου.

Σύμφωνα με την Espresso, μέσα από τη μαρτυρία στενής φίλης του θύματος αναβίωσε την Τρίτη η θυελλώδης σχέση που είχε το ζευγάρι. Η γυναίκα κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβλήματα με το ποτό, "ήταν φορτικός" και η φίλη της ήθελε να διακόψει τη σχέση τους, καθώς είχε κουραστεί από τη συμπεριφορά του.

"Δεν ήταν καλά στα μυαλά του" είπε η μάρτυρας εκτιμώντας πως η απόρριψη ήταν ενδεχομένως ο λόγος που οδήγησε στη μοιραία πράξη τον κατηγορούμενο.

Η φίλη της αστρολόγου αναφέρθηκε στο ημερολόγιο που κρατούσε η 55χρονη και βρήκε ο γιος της μετά τον θάνατο της. Σε αυτό η άτυχη γυναίκα κατέγραφε τις σκέψεις, τις επιθυμίες αλλά και τους καβγάδες που είχε με τον κατηγορούμενο. "Ούτε να τον δω στα μάτια μου", "δεν τον αντέχω άλλο", "έφυγα κλαίγοντας πάνω από όλα η αξιοπρέπεια μου, "χώρισα" ήταν μερικές από τις χειρόγραφες σημειώσεις της Νατάσας Λιβάνη.

Διαφορετική εικόνα για τον κατηγορούμενο έδωσε καταθέτοντας στο δικαστήριο μία γυναίκα με την οποία αποκαλύφθηκε ότι ο 48χρονος διατηρούσε παράλληλη σχέση όσο ήταν ακόμα με την άτυχη αστρολόγο. "Ήταν πάντα καλόκαρδος, γελαστός, δοτικός, η ψυχή της παρέας" υποστήριξε η μάρτυρας αλλά δεν αρνήθηκε ότι ο άνδρας, με τον οποίο πλέον είναι "δύο καλοί φίλοι" είχε πρόβλημα με το ποτό.

"Ο κατηγορούμενος μου είπε πως εκείνο το πρωί ξύπνησε στο νοσοκομείο και δεν θυμόταν τίποτα. Εγώ αποκλείω να έκανε τέτοιο πράγμα" σημείωσε συμπληρώνοντας ότι διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε ξυλοκοπηθεί άγρια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...