Κοινωνία

Νέα συλληψη στη Βουλή

«Φωτιά» έχει πάρει το ειδικό σύστημα ελέγχου της Βουλής που «συλλαμβάνει» σχεδόν κάθε μέρα επισκέπτες που περνούν την πλαϊνή πύλη της Β. Σοφίας αλλά καταζητούνται από τις διωκτικές αρχές.

Σήμερα το μεσημέρι, λίγα λεπτά μετά τις 14:30, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 60χρονος ο οποίος κατά τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε πως αναζητούνταν καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Ο μεσήλικας, οδηγήθηκε στο Α.Τ Συντάγματος και από εκεί στον εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν καλά, καλά συμπληρώσει δέκα ημέρες λειτουργίας, το ειδικό μηχάνημα, πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο σύστημα ελέγχου, το οποίο είναι on line με τα τερματικά της Αστυνομίας αλλά και τη βάση δεδομένων της Interpol και εντοπίζει οποιαδήποτε εκκρεμότητα με το νόμο σε ελληνικό ή διεθνές επίπεδο, έχει “συλλάβει” συνολικά τέσσερα άτομα και τα έχει οδηγήσει στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται, ότι πριν από μερικές ημέρες, ένας 65χρονος πέρασε την πύλη του Κοινοβουλίου, καθώς όπως είπε είχε επαγγελματικό ραντεβού.

Όμως αντί να συνεχίσει, κατέληξε στο Α.Τ Συντάγματος καθώς κατά τον έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Police On Line, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Αμέσως ενημερώθηκε περιπολικό και ο «καταζητούμενος επισκέπτης» κατέληξε στο τμήμα και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ