Κοινωνία

Μυστήριο στο Blue Star Naxos: Ποιος ήταν ο επιβάτης που αυτοκτόνησε;

Δεν τον έχει αναζητήσει κανείς…

Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αυτοκτονίας στο πλοίο Blue Star Naxos το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο επιβάτης κυκλοφορούσε στο χώρο του καταστρώματος μόνος, όταν κάποια στιγμή ανέβηκε στα κάγκελα και έπεσε στη θάλασσα. Τη στιγμή εκείνη το πλοίο βρισκόταν 4 μίλια ανοιχτά της Σύρου.

«Ήταν λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ. Σε λίγο θα πιάναμε Σύρο κι εγώ καθόμουν μπροστά, στο επάνω κατάστρωμα του πλοίου και έστελνα κάποια e-mails, όταν άκουσα μια γυναίκα να φωνάζει τρομαγμένη: "Εεεε, τι κάνεις εκεί;" Γύρισα το κεφάλι μου και είδα ένα μεσήλικα άντρα να είναι σκαρφαλωμένος στα πλαϊνά κάγκελα του πλοίου, 20 μέτρα από εμένα κι από την έξω μεριά. Σοκαρίστηκα… Έτρεξα με όλες μου τις δυνάμεις να τον προλάβω... Στο τελευταίο μου βήμα είχε πέσει στη θάλασσα… Τον είδα να πέφτει… Για λίγα μόνο δευτερόλεπτα δεν πρόλαβα να τον πιάσω και να τον σώσω. Έφυγε μπροστά στα μάτια μου και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα…» δήλωσε συντετριμμένος αυτόπτης μάρτυρας, στην ιστοσελίδα naxostimes.gr.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως επιβεβαιώνουν την αυτοκτονία ωστόσο δεν βοηθούν τις έρευνες σχετικά με τα στοιχεία του άτυχου άνδρα.

O αυτόχειρας ήταν περίπου 60 ετών. Οι άνδρες του πληρώματος δεν βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στο πλοίο και είναι πολύ πιθανό να ταξίδευε μόνος. Μέχρι στιγμής δεν τον έχει αναζητήσει κανείς, ενώ η σορός του βρίσκεται στη Σύρο.

Από την έρευνα των αστυνομικών έχει προκύψει ένα όνομα που δεν ανταποκρίθηκε στο check in αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν είναι αληθινό καθώς δεν απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας για την έκδοση εισιτηρίου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...