Ελληνοτουρκικά

Μέχρι τα Στενά της Μυκάλης πέταξε ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας (εικόνες)

Μέχρι τα Στενά της Μυκάλης έφτασε χθες ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας όχι με μεταγωγικό ,αλλά με ζεύγος Οπλισμένων F-16 Block 52+ και μαζί με τον Διοικητή της 340Μ των Αλεπούδων της 115ΠΜ!

Η Πτήση του Αρχηγού δεν είναι τυχαία ούτε έγινε για το θεαθήναι και εδώ είναι η διαφορά μας με τους δήθεν πανίσχυρους Τούρκους που η Αεροπορία τους είναι Ισχυρή μόνο στα χαρτιά !

Εδώ χρόνια που παρακολουθούμε απο κοντά στο Στρατιωτικό ρεπορτάζ μόνο μια φορά ο τ. Αρχηγός της Τουρκικής Αεροπορίας (ήδη προφυλακισμένος )πέταξε με μαχητικό στο Αιγαίο ,αφού απογείωσε και πήρε μαζί του,τη μισή πολεμική του Αεροπορία!

Ο Αρχηγός του ΓΕΑ με τον Αρχηγό των Αλεπούδων δεν πήγαν τυχαία στα Στενά …Από εκεί γίνονται οι Τουρκικές εξορμήσεις για τις Υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά μας Αγαθονήσι και Ανθρωποφάγους ,αλλά και απο εκεί πλέουν συχνά πυκνά τα Τούρκικα Πολεμικά Σκάφη !

Το Στενό της Μυκάλης είναι το στενό που χωρίζει το νησί της Σάμου με την Ανατολία (Τουρκία). Στο στενότερο σημείο της είναι μόλις 1,6 χλμ. πλάτος, το στενότερο μεταξύ κάθε νησιού του Αιγαίου και της Τουρκίας.

Τίποτε στη τύχη και βάλτε Στόχους … είναι το σύνθημα του Αρχηγού του ΓΕΑ που από οτι φαίνεται έχει ήδη καθορίσει τους Πρωτεύοντες!!!

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...