Πολιτική

Λεβέντης: «Συλλαλητήριο μήνυμα στον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φεύγει»

Ως μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα να τα μαζεύει και να φεύγει από το Μέγαρο Μαξίμου ερμηνεύει ο Βασίλης Λεβέντης το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για τη Μακεδονία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε ότι το συλλαλητήριο που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν αφορά μόνο το Σκοπιανό, αλλά αποτελεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση διότι λειτουργεί «ενδοτικά».

Όπως δήλωσε σχετικά: «Καλώ όλους σας να έρθετε στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν είναι μόνο για να μην δώσουμε το «Μακεδονία», είναι συγχρόνως για να πούμε εφόσον η Κυβέρνηση δεν μπορεί και θέλει μόνο ενδοτικά να λειτουργεί, ήρθε η ώρα να φύγει. Το συλλαλητήριο δεν έχει μόνο το ΟΧΙ για να δώσουμε το «Μακεδονία», δηλαδή να μην δώσουμε το «Μακεδονία», είναι και μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...