Ελληνοτουρκικά

Κυβέρνηση για...κλάματα!- Ήταν έτοιμοι από καιρό να ρισκάρουν την εθνική κυριαρχία και τις ζωές των Ελλήνων!

Το 2012, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Γιάννης Μπαλάφας, σε συνέντευξη του στο Kontra Channel, είχε προβεί στην απίστευτη δήλωση:

«Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες», ενώ ερωτηθείς τι θα γίνει με την Τουρκία πού βρίσκεται απέναντι, απάντησε : «Θα το ρισκάρουμε».

Το παρακάτω βίντεο δεν το ανεβάζουμε για να επιτεθούμε στον συγκεκριμένο βουλευτή ή να τον καταστήσουμε έναν εύκολο στόχο για όσα, επιεικώς ανεύθυνα, σχολιάζει σε δημόσιο επίπεδο.

Το ανεβάζουμε για να δείξουμε ότι όσα τραγικά ζούμε σήμερα, από τον εμβολισμό του ΠΑΘ «ΓΑΥΔΟΣ» μέχρι την πειρατική συμπεριφορά της Τουρκίας στο οικόπεδο 3 της Κύπρου, είναι απότοκος των χρεωκοπημένων ιδεολογημάτων μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού κόσμου που εγκλωβισμένος σε ιδεοληπτικές παραισθήσεις, συνεχίζει να παίζει με τις τύχες, την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια της χώρα μας.

https://youtu.be/SVeDi5vP614

Φυσικά ο ενδοτισμός, η υποχωρητικότητα και η παθολογική λατρεία του «Σύνδρομου της Στοκχόλμης» δεν είναι κάτι καινούριο στις διακρατικές σχέσεις. Θυμηθείτε τον Βρετανό πρωθυπουργό Νέβιλ Τσάμπερλεϊν που θα μείνει στα μαύρες σελίδες της Μεγάλης Βρετανίας ως το αρχέτυπο του κατευνασμού απέναντι στο Γερμανικό φασιστικό τέρας, και ποια ήταν η κατάληξη του.

Ευτυχώς, τόσο για την υστεροφημία της Μεγάλης Βρετανίας όσο και για την πολιτισμένη ανθρωπότητα, όταν ξεκίνησε η επική μάχη της Αγγλίας μεταξύ της RAF και της Luftwaffe, στο τιμόνι της πρωθυπουργίας βρισκόταν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Και ευτυχώς για τον πλανήτη Γη, ο Ουίνστον Τσώρτσιλ δεν το «ρίσκαρε»:

Η Luftwaffe  δεν αντιμετωπίστηκε με επιθέσεις φιλίας και συνεργασίας, με μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά με εκατοντάδες καταδιωκτικά Supermarine Spitfire και Hawker Hurricane!

Με πόνο, δάκρυα και νεκρούς, όπως ακριβώς τους είχε υποσχεθεί ο Ουίνστον Τσώρτσιλ. Αλλά μόνο έτσι γλύτωσε η Ευρώπη, από το μετατραπεί σε ένα οριστικό απέραντο κρεματόριο βιομηχανικής εξόντωσης «κατώτερων» μορφών ζωής.

Ας τα θυμάται αυτά ο ελληνικό λαός, όταν αποφασίζει σε ποιους θα παραδώσει την διακυβέρνηση της Πατρίδας…

Πηγή: defencereview.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ