Πολιτική

Καρφιά Καρατζαφέρη κατά Γεωργιάδη: Αν τα έπιασε να πάει μέσα - Άδωνι δανεικό αυτό (βίντεο)


«Ότι αίφνης ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τα έπιασε δεν μπορώ να το δεχτώ. Αλλά αν τα έπιασε να πάει μέσα. Άδωνι δανεικό αυτό», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας μέσα από την εκπομπή του την υπόθεση Novartis αλλά και το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πρόσθεσε: «Τώρα είναι η συζήτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και βγαίνει η διαφήμιση. Εκατομμύρια. Πολλά εκατομμύρια. Που; Δεν πήγε σε τσέπη. Δεν με ενδιαφέρει αν πήγε στην τσέπη του τάδε ή του τάδε. Αυτό είναι άλλη υπόθεση. Αλλά όταν όμως κ. Άδωνη έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουνα πρωτοσέλιδο, αυτό είναι ιστορία και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις. Όταν έβαζες για να βρίζουν κάποιους που σε βοήθησαν και να πληρώνεις αυτό είναι θέμα».
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FJUNGLE.Report%2Fvideos%2F1970524939641454%2F&show_text=0&width=560

«Οι καθημερινές εμφανίσεις σε κανάλια ημετέρων έχουν ένα κόστος κύριε Γεωργιάδη. Δεν τα πλήρωσες εσύ όμως, τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis», κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...