Πολιτική

Καμμένος- Κικίλιας: Τηλεφωνική επικοινωνία και...ραντεβού στο Μόναχο

Στη διάθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να τον ενημερώσει την προσεχή Παρασκευή στο Μόναχο, όπου θα παραβρεθούν αμφότεροι στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ο οποίος βρίσκεται στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλη Κικίλια τον οποίο και ενημέρωσε ενδελεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στο Αιγαίο και το θερμό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων που κατέληξε στον εμβολισμό του ΠΑΘ ΓΑΥΔΟΣ του Λιμενικού Σώματος.

Εν τω μεταξύ δεν επιβεβαιώνονται οι δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, που ήθελαν τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη να έχει συνάντηση με τον τούρκο ομόλογο του, Στρατηγό Χουλουσί Ακάρ, ακόμη και πριν την προγραμματισμένη για τις 14 Μαΐου σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...