Κοινωνία

Καγκουρό πέφτει πάνω σε ανυποψίαστη ποδηλάτισσα στην Αυστραλία (βίντεο)

ο γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες ενός καγκουρό που πέφτει πάνω σε μια ανυποψίαστη ποδηλάτισσα στην Αυστραλία.

Η γυναίκα έκανε ποδήλατο παρέα με φίλους της σε περιοχή του Κουίνσλαντ, όταν το μαρσιποφόρο εμφανίστηκε ξαφνικά από τη δεξιά πλευρά του δρόμου και έπεσε πάνω της στο ύψος του ώμου σωριάζοντάς την στο έδαφος.

Το καγκουρό φαίνεται ότι δεν έπαθε τίποτε κατά τη σύγκρουση, αφού συνέχισε την πορεία του. Όσο για τη Ρεμπέκα, όπως λέγεται η ποδηλάτισσα, τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξιό ώμο και το γόνατο, αλλά διασκέδασε την περιπέτειά της.

«Οι οδηγοί αυτοκινήτων δεν είναι η μοναδική απειλή για τους ποδηλάτες στην Αυστραλία. Να ένα περιστατικό που συνέβη στη διάρκεια μιας βόλτας με ποδήλατα που έκανα με φίλους», ανέφερε το σχόλιο κάτω από το βίντεο που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.

Οι συγκρούσεις ποδηλατών με άγρια ζώα είναι σχετικά σπάνιες, αλλά όσο αυξάνεται η χρήση καμερών προσαρμοσμένων σε κράνη, αρκετά περιστατικέ έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια.

https://youtu.be/Z8uCeyUl_9U

Το 2014 ένας ποδηλάτης στο Σαν Φρανσίσκο έπαθε ελαφρά διάσειση όταν συγκρούστηκε με ένα ελάφι.

https://youtu.be/uhEHTyseuUI

Ενώ στα τέλη του περασμένου χρόνου ένας ποδηλάτης στην Αυστραλία κατέγραψε με κάμερα τη στιγμή της επίθεσης από μια καρακάξα που προστάτευε τη φωλιά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης