Πνευματικά ωφέλιμα

Ιδού γιατί τρέμουν τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου στην Τουρκία

«Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη». Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου ηχούν σήμερα στα αυτιά μας σαν να τα είπε μόλις σήμερα.

«Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας» έχει πει ο Άγιος και η προφητεία του ξεκίνησε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:00 στην μεθόριο Τουρκίας Συρίας, όπου τουρκικά μαχητικά κατέρριψαν αεροσκάφος της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα όσα γίνονται από το πρωί είναι πραγματικά ανησυχητικά. Η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικό F16 έχει φέρει στα όρια τις σχέσεις των δυο χωρών με κανέναν από τους δυο να μην θέλει να κάνει πίσω προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

«Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους» επισημαίνεται στις προφητείες του Άγιου Παΐσιου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς. Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν.

Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό».

Ο Άγιος Παϊσιος που κοιμήθηκε πριν από περίπου 21 χρόνια έχει αφήσει παρακαταθήκη τις προφητείες του, που αποτελούν σήμερα, για πολλούς, τις ειδήσεις του μέλλοντος.

«Δεν ήθελα τίποτα άλλο» έλεγε, «να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει… Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους».

Ποια η συγκλονιστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο;

«Απο τη Συρία θα ξεκινήσει ο Παγκόσμιος Πόλεμος». Είναι μία φράση που είχε ειπωθεί σε ανύποπτο χρόνο και πολλά χρόνια πριν, από τα χείλη του Άγιου Παϊσιου, του οποίου οι προφητείες επιβεβαιώνονται η μία μετά την άλλη.

Ο Αγιορείτης μοναχός- που εκοιμήθη πριν από 21 χρόνια είχε προφητεύσει τα δεινή που βιώνουμε τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Άγιος Παϊσιος, βγήκε αληθινός αφού είχε προβλέψει την οικονομική κρίση που θα έπληττε την Ελλάδα. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Star press» μέχρι και η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, η «Wall Street Journal», σε εκτενές πρωτοσέλιδο άρθρο της, παρουσίαζε τον γέροντα Παϊσιο ως τον άνθρωπο «που πρόβλεψε την κρίση στην Ελλάδα».

Σήμερα, τα λόγια- προφητείες του αξιομακάριστου Αγιορείτη είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, αφού είχε προβλέψει τον πόλεμο στη Συρία, κάνοντας λόγο για την απαρχή του Γ’Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και για την επάνοδο της Ρωσίας στο παγκόσμιο πολιτικοστρατιωτικό σκηνικό. Πρόκειται για επάνοδο ισχύος, η οποία έχει άμεση σχέση με τη συνεργασία της με την Κίνα. Και τα δύο συμβάντα ο Γέρων Παϊσιος τα είχε προφητεύσει πολλά χρόνια πριν, προκαλώντας ρίγη σήμερα στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

Ο Γέρων Αντώνιος είχε επισκεφτεί στο Άγιον Όρος τον Παϊσιο και είχε συζητήσει μαζί του για τα μελλούμενα και τα τεκταινόμενα στο παγκόσμιο σκηνικό. Ο Άγιος Παϊσιος του είχε πει χαρακτηριστικά: «Από τη Συρία θα ξεκινήσει ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια η Συρία βομαβαρδίζεται ανηλεώς και οι τζιχαντιστές καθημερινά προβαίνουν σε φρικαλεότητες σε βάρος αμάχων, με αποτέλεσμα κατά χιλιάδες οι Σύροι να εγκαταλείπουν τη χώρα τους. Το τεράστιο ζήτημα της μετανάστευσης των Σύρων προσφύγων- που καταφθάνουν κατα χιλιάδες στη Νησιωτική Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία, με σκοπό να ζήσουν ειρηνικά σε μια χώρα της Κεντρικής ή της Βόρειας Ευρώπης- μόλις έχει ξεκινήσει.

Επίσης, η στρατιγική πολιτική κίνηση- ματ στην οποία προέβη πριν από μερικούς μήνες η Ρωσία, με τη σύναψη συνεργασίας με την Κίνα, είναι μια συμφωνία που ο Γέρων Παϊσιος είχε προβλέψει. «Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ Παγκόσμιο Πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους και άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου», φέρεται να είχε πει ο Άγιος Παϊσιος.

Η θέση της Ελλάδας

«Σε αυτόν τον πόλεμο όλοι θα γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θα παραμείνει θεατής. Γήπεδο θα είναι ή Παλαιστίνη, τάφος του η Νεκρή Θάλασσα. Αυτό θα είναι και το πρώτο ημίχρονο…. «Θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης και συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα 6-7 κράτη της ΕΟΚ ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε και εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;»Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».

Ο Άγιος Παϊσιος είχε μιλήσει και για το μέλλον της Κωνσταντινούπολης και του ελληνικού γένους: «Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σε μας». «Οι εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...