Πολιτική

Η Πάολα γειώνει πρώην μεγαλοπασόκο στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» - Τι του είπε

Η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» φιλοξένησε για άλλη μια φορά, την Πάολα, της οποίας το εγκώμιο έπλεκαν όλοι οι καλεσμένοι, όπως άλλωστε είθισται από το κόνσεπτ της εκπομπής.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος και γνήσιος ΠΑΣΟΚος, αλλά και όψιμος φανατικός οπαδός της Πάολας, Γιώργος Λιάνης, φαίνεται ότι το παράκανε με τα καλά λόγια, τα οποία κράτησαν τρία ολόκληρα λεπτά, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Πάολα είναι ένα «ακραίο καλλιτεχνικό φαινόμενο», «μια κοπέλα με μαγνάδια» ενώ σημείωσε ότι «Όταν χορεύει η Πάολα είναι ένα φλεγόμενο ξίφος».

https://youtu.be/KZyVKA-3LJc

Κάπως έτσι, η Πάολα, η οποία καθόταν λίγο πιο δίπλα, αναγκάστηκε να σταματήσει τον Ύμνο του φανατικού της θαυμαστή γειώνοντάς τον λέγοντας «Κύριε Λιάνη θα πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ, θα νομίζει η μαμά μου πως κάτι έχουμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...