Κόσμος

Επιχείρησαν να στείλουν μικρή τίγρη με το ταχυδρομείο (βίντεο)


Οι αρχές στο Μεξικό, ειδικά όσοι ασχολούνται με την προστασία της άγριας ζωής, έχουν βρει τίγρεις σε διάφορες παράξενες καταστάσεις. Δεμένες με λουρί, σε πίσω αυλές, ακόμα και περιπλανώμενες στους δρόμους.

Χθες όμως, καταγράφηκε η περίπτωση που απλώς ξεπερνά όλες τις υπόλοιπες: Κάποιος επιχείρησε να στείλει ένα τιγράκι εξπρές με το ταχυδρομείο.

Το μικρό ήταν ναρκωμένα και τοποθετημένο μέσα σε ένα πλαστικό κουτί. Κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει την ύπαρξή του μέχρι που το ανίχνευσε ένα σκύλος που έψαχνε ναρκωτικά.

Το τιγράκι είχε σταλεί από την πολιτεία Jalisco στα δυτικά στην πολιτεία Queretaro στα κεντρικά της χώρας. Ήταν αφυδατωμένα αλλά κατά τα λοιπά δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα και παραδόθηκε σε κέντρο προστασίας ζώων.

Σύμφωνα με τους New York Times, τα έγγραφα που το συνόδευαν ήταν έγκυρα αλλά κατασχέθηκε επειδή προφανώς η... αποστολή με το ταχυδρομείο συνιστά κακομεταχείριση.
https://players.brightcove.net/1749985693001/SkvTRgU4l_default/index.html?videoId=5728476073001

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...