Ρωσία

Εντονο παρασκήνιο - «Προοδευτικοί» ακαδημαϊκοί ανέβαλαν την αναγόρευση Πούτιν σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Αναβλήθηκε η αναγόρευση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε επίτιμο διδάκτορα από το Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που έχει έδρα στην Καλαμάτα., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Κοσμητείας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», η ηγεσία του Ιδρύματος πρότεινε προς την Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών και το τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών να αναβληθεί η τελετή εξαιτίας της αδυναμίας προσέλευσης του προέδρου της Ρωσίας.

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει είναι πως υπήρξαν… «αντιδράσεις» από «προοδευτικές» στους κόλπους της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς, όπως σχολιάζεται «το παρελθόν του ρώσου προέδρου και τα ελλείμματα δημοκρατίας που παρατηρούνται στη χώρα του, δεν συνάδουν με μια τέτοια τιμή».

Αντίθετα, τιμές αξίζουν στον κατηγορούμενο για παιδεραστία «πράσινο» ευρωβουλευτή, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, στον Μπαράκ Ομπάμα που κατέστρεψε την αμερικανική οικονομία κτλ.

Είναι απίστευτη η προσήλωση ορισμένων ακαδημαϊκών στην αριστερόστροφη παγκοσμιοποίηση, η οποία φυσικά λοιδορεί και συκοφαντεί τον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος έχει καταστήσει την Ρωσία παντοδύναμη και σοβαρό αντίβαρο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...