Κοινωνία

Ειρήνη Λαγούδη: Το ψυχοτρόπο φάρμακο που είχε συνταγογραφήσει έναν μήνα πριν τον θάνατό της


Νέα ερωτήματα γεννά η αποκάλυψη του αδερφού της Ειρήνης Λαγούδη, ότι ένα μήνα πριν το θάνατό της, κάποιος της είχε συνταγογραφήσει ψυχότροπα φάρμακα. Φάρμακα, τα οποία μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του Epsilon, μπορεί να έχουν παρενέργειες όπως οι τάσεις αυτοκτονίας!

Ο αδερφός της είχε αποκαλύψει χθες, ότι βρήκε γραμμένα τα συγκεκριμένα φάρμακα, στον ΑΜΚΑ της Ειρήνης. Θυμηθείτε τι είχε πει:

Σήμερα, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας της Ειρήνης, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είπε ότι η Ειρήνη δεν πήρε ποτέ τέτοια φάρμακα και πως, όποιος της τα συνταγογράφησε, ενδεχομένως να τα «έγραψε» στον ΑΜΚΑ της αλλά να προορίζονταν για τρίτο πρόσωπο.

«Η Ειρήνη ουδέποτε είχε κάνει χρήση οποιουδήποτε ψυχοτρόπου φαρμάκου… Είναι πάρα πολύ εύκολο σε κάποιον, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στη φόρμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και γνωρίζει το ΑΜΚΑ κάποιου πολίτη, να μπορέσει να κάνει μία ηλεκτρονική συνταγογράφηση, να την εκτυπώσει, να την χορηγήσει σε έτερο άτομο και αυτό το έτερο άτομο να πάει και να την εκτελέσει.

Άρα λοιπόν το γεγονός ότι υπήρξε μία συνταγογράφηση δεν πιστοποιεί ότι αυτός στον οποίο φαίνεται ότι έγινε, ότι ήταν ο τελικός αποδέκτης του φαρμάκου… Το υπογραμμίζω ότι η Ειρήνη Λαγούδη ουδέποτε έχει λάβει τέτοια φαρμακευτική αγωγή»

Όπως είπε στην εκπομπή πάντως, ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης, «οι ψυχότροπες ουσίες όπως και αυτή, χρειάζονται παρακολούθηση… Αν έχει συνταγογραφηθεί μια τέτοια ουσία από έναν όχι ειδικό -και ειδικοί είναι μόνο οι ψυχίατροι- ο γιατρός μιας άλλης ειδικότητας δε μπορεί να γνωρίζει σε βάθος τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν από μια τέτοια ουσία».

Νέες έρευνες για το χαμένο κινητό

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να… αγνοείται το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη. Άλλο ένα στοιχείο σύμφωνα με την οικογένειά της, που δείχνει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Γιατί άλλωστε, κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, να… εξαφανίσει το κινητό του;

Μετά τις έρευνες που έγιναν χθες στη λίμνη Τριχωνίδα, οι οποίες δυστυχώς δεν είχαν αποτέλεσμα, η οικογένεια ανοίγει νέο κύκλο ερευνών, με εθελοντές δύτες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί το χαμένο κινητό.

«Έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές με κάποιους επαγγελματίες δύτες για τις διαδικασίες διερεύνησης. Ίσως και από την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι έρευνες» είπε στην εκπομπή του Εpsilon, ο δικηγόρος της οικογένειας.

Θυμηθείτε τις εικόνες από τις χθεσινές έρευνες στη λίμνη Τριχωνίδα:

https://www.youtube.com/embed/TjWk3rIWReE?feature=oembed

Στο μεταξύ, με αγωνία περιμένουν οι άνθρωποι της 44χρονης, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν τι ουσίες υπήρχαν στον οργανισμό της, όταν άφησε την τελευταία πνοή της. Όπως αποκαλύφθησε χθες, στην εκπομπή του Epsilon, τα αποτελέσματα καθυστερούν, λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις, η Ειρήνη Λαγούδη δεν είχε πάρει κάποια ουσία όταν κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές