Κοινωνία

Ειρήνη Λαγούδη: Εικόνες από τις έρευνες στο βυθό της Τριχωνίδας για το χαμένο κινητό - Ξεσπάει ο αδερφός της!


Παρά το χρονικό διάστημα που έχει περάσει από τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη -που εξαφανίστηκε των Φώτων και τελικά βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της– και παρά το σάλο που έχει προκληθεί για την υπόθεση, το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας εξακολουθεί να είναι… «χαμένο». Η αστυνομία δεν το έχει βρει πουθενά.

Η εκπομπή του Ε, έκανε έρευνες στη λίμνη Τριχωνίδα, όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη και με τη βοήθεια δύτη, επιχείρησε να κάνει μια πρώτη έρευνα στη λίμνη, για το ενδεχόμενο που κάποιος ή και η ίδια η Ειρήνη, έχει πετάξει εκεί το κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δύτης, «από πριν καταδυθώ είχα εντοπίσει ότι οι συνθήκες δεν θα είναι ιδανικές. Οι λίμνες έχουν χαμηλή ορατότητα. Με τα βήματα του δύτη σηκώνεται ο βυθός και αργεί να ξαναπέσει… Από τη στιγμή που θα μπει ο δύτης στο νερό, το βάθος είναι 2 μέτρα, δε βαθαίνει δηλαδή. Η πρώτη ζώνη που ερεύνησα, ήταν σχετικά εύκολη… Γύρω στα 10 μέτρα από την ακτή, έχει γύρω στα δύο μέτρα βάθος…»

Σύμφωνα με τον δύτη, που μετά από αυτή την πρώτη έρευνα δεν βρήκε το κινητό, αν επιστρέψει με μια ομάδα δυτών αλλά και έναν ανιχνευτή μετάλλων, μπορεί να βρεθεί το κινητό της Ειρήνης. Αν φυσικά, βρίσκεται εκεί… Ακόμα κι αν βρεθεί πάντως το κινητό, αν τόσες μέρες ήταν μέσα στη λίμνη, δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν δεδομένα.

Ακούστε όλα όσα είπαν οι ειδικοί στην εκπομπή:

https://www.youtube.com/embed/TjWk3rIWReE?feature=oembed

«Η Αστυνομία πού είναι;» – Το ξέσπασμα του αδερφού της Ειρήνης

Ερωτήματα για την υπόθεση έθεσε ο αδερφός της Ειρήνης, Γιώργος Λαγούδης, ο οποίος καταρχάς αναρωτήθηκε πού είναι η αστυνομία και γιατί δεν προχώρησε εκείνη σε έρευνες στη λίμνη.

«Καλά κάνουν οι εθελοντές και μπράβο τους. Η Αστυνομία πού είναι; Πρέπει δηλαδή να βάλουμε εθελοντές;…Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία και στους κύκλους που διαρρέουν για αυτοκτονία. Είναι ντροπή τους! Στείλανε τη δικογραφία στον εισαγγελές; Και γιατί δεν έστειλαν μαζί και το πόρισμα της πυροσβεστικής αφού είναι εμπρησμός; Το αμάξι γιατί το φόρτωσαν άρον άρον μέσα στη νύχτα; Γιατί δε μας λένε από ποιον αγόρασε το αυτοκίνητο η αδερφή μου; Υπάρχει μέσα στην ασφάλεια άτομο που είναι συγγενής ατόμου που καλέστηκε πολλές φορές (για κατάθεση); Αυτά δε μας τα απαντάει όμως η αστυνομία… Κατ’ εμέ είναι ανίκανοι. Δεν έχουν τα μέσα και τους πόρους. Και πληρώσω εγώ και η αδερφή μου την ανικανότητά τους με το να λένε «αυτοκτονία»; Εδώ ήρθαν δύο αστυνομικοί με πολιτικά και ψάχναν κάτι θάμνους! … Είδα ένα άγχος από την αρχή. Δεν είχανε δει βίντεο, δεν είχαν δει κάμερες και άρχισαν να διαρρέουν ότι είναι αυτοκτονία. Με έχουν πιάσει 10 άνθρωποι που είδαν το αμάξι και μου λένε «πού να πάμε να καταθέσουμε; Αύριο θα μας βρούνε στα χαντάκια»!

Οι απειλές και τα ψυχοφάρμακα στο όνομα της Ειρήνης

Σύμφωνα με τον αδερφό της Ειρήνης Λαγούδη, υπάρχουν ερωτήματα και για κάποια ψυχοφάρμακα που βρέθηκαν γραμμένα στο ΑΜΚΑ της. Σύμφωνα με τον ίδιο η 44χρονη δεν έπαιρνε ποτέ ψυχοφάρμακα…

«Μπήκα στο ΑΜΚΑ της και είδα ότι τον Δεκέμβριο έχει γραφτεί μια συνταγή στο όνομά της. 9 του μήνα μπήκαν τα χρήματα στο λογαριασμό της από την πώληση ενός χωραφιοιού και 27 του μήνα έχει γραφεί ψυχοφάρμακο στο ΑΜΚΑ της… Να ελεγχθεί αν ο γιατρός που το έγραψε είχε τη δικαιοδοσία».

Ο αδερφός της 44χρονης μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή, άφησε να εννοηθεί ότι δέχθηκε απειλές.

«Εγώ αυτά που είπα, θα κάνω και επιστολή, θέλω να πάνε και στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αστυνομίας. Το λέω αυτό γιατί χθες είχα πληροφόρηση από κάπου ότι καλό είναι να μη συνεχίσω εγώ προσωπικά την έρευνά μου γιατί πολλά συμβαίνουν στη ζωή. Και επειδή πλησιάζω κάπου κοντά, είπα να κάνω πίσω. Γιατί συμβαίνουν πολλά, περίεργα ατυχήματα, κάτι δαγκώματα φιδιών, κάτι δηλητηριάσεις, κάτι φωτιές, κάτι εκρήξεις. Απλά το λέω γιατί, μη μου τύχει κάτι κακό στο μέλλον. Και για αυτό, εγώ σταματάω εδώ. Ας συνεχίσουν οι αρμόδιοι και να κάνουν τη δουλειά τους».

https://www.youtube.com/embed/xkSFY7OtwWY?feature=oembed

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...