Εθνικά θέματα

Διανυκτέρευσε σε καλύβα-στρατιωτικό φυλάκιο ο Π.Καμμένος μαζί με θερμάστρες πετρελαίου....

Βόλτες στο Δέλτα του Έβρου και τα κανάλια του με φουσκωτό, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ έκανε χθες το απόγευμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, που στη συνέχεια διανυκτέρευσε μαζί με την συνοδεία του σε καλύβα-στρατιωτικό φυλάκιο της περιοχής.

Να τονίσουμε ότι η καλύβα που κοιμήθηκε ο κ.Καμμένος μεταβιβάστηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από ιδιώτη πριν από καιρό και ανακαινίστηκε πλήρως από τον Ελληνικό Στρατό όχι μόνο για να φιλοξενήσει χθες βράδυ τον ΥΕΘΑ, αλλά και θα χρησιμοποιείται πλέον ως φυλάκιο.

Μαζί του στην καλύβα όπου τοποθετήθηκαν θερμάστρες πετρελαίου και καινούργια ξύλινα κρεβάτια, κοιμήθηκε και ο Στρατηγός ΓΕΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής.

Φυσικά η περιοχή ήταν γεμάτη σκοπιές και στρατιώτες, μια και η Τουρκία βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από εκεί, και η ελληνική πλευρά έπρεπε να πάρει τα μέτρα της για να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα ή πρόκληση από απέναντι.

Όλες συνολικά οι καλύβες του Δέλτα θεωρούνται πλέον φυλάκια του Ελληνικού Στρατού και δεν θα κινδυνεύουν με κατεδάφιση ως αυθαίρετα, αν και η υπόσχεση του υπουργού Πάνου Καμμένου να φέρει την σχετική διάταξη στην Βουλή, δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί.

Για να αποκαταστήσουμε μάλιστα την αλήθεια, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η σκέψη να χαρακτηριστούν και να θεωρούνται στρατιωτικά φυλάκια οι καλύβες του Δέλτα, ανήκει στον πρώην ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο, ενώ σημαντικό ρόλο διαχρονικά στην συγκεκριμένη εξέλιξη έπαιξε και τον Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης. Ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες, δεν είχε πάντως κληθεί να παραβρίσκεται στην περιοχή κατά την επίσκεψη του υπουργού Πάνου Καμμένου. Φαίνεται κάποιοι ξεχνούν πολύ εύκολα.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ