Ένοπλες Συρράξεις

Βίντεο Σοκ: Ο Ρώσος πιλότος που κατέρριψαν οι τζιχαντιστές δίνει μάχη για τη ζωή του στο έδαφος - Πραγματικός ήρωας


Ο Ρώσος πιλότος Ρομάν Φιλίποφ (από το Βλαδιβοστόκ), αν και εκτινάχτηκε εγκαίρως από το αεροσκάφος του, πριν αυτό συντριβεί, φονεύτηκε από τους τζιχαντιστές στο έδαφος.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό έγινε γνωστό ότι ο πιλότος έδωσε μάχη για τη ζωή του, αδειάζοντας δύο γεμιστήρες από το περίστροφό του πάνω στους τζιχαντιστές που τον είχαν περικυκλώσει. Μάλιστα οι ίδιοι οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με το πιστόλι του και τους άδειους γεμιστήρες.

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή, μέσω του λογαριασμού Directorate 4 στο Telegram -κρυπτογραφημένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και social media-, δείχνει πλάνα από την αγωνιώδη μάχη του Ρώσου πιλότου πριν σκοτωθεί από τους τρομοκράτες.

Βλέπουμε τους τζιχαντιστές να τρέχουν προς το σημείο που είχε προσγειωθεί ο Ρώσος πιλότος. Ο ίδιος είχε συρθεί πίσω από ένα βράχο. Όπως τον πλησιάζουν για να τον πιάσουν, ο πιλότος αρχίζει και τους πυροβολεί, σκορπίζοντάς τους ολόγυρα για να καλυφθούν. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν νεκρός.

Το ρωσικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε από φορητό αντιαεροπορικό (MANPAD). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τζιχαντιστές προμηθεύτηκαν τα φορητά αντιαεροπορικά από τους Τούρκους και τους Καταριανούς.

Στην πραγματικότητα την ευθύνη της κατάρριψης και αυτού του ρωσικού αεροσκάφους έχει η Τουρκία, ο Βλάντιμιρ Πούτιν όμως σιωπά, μιας και τα γεωπολιτικά του συμφέροντα είναι σημαντικότερα από τα αεροπλάνα που του καταρρίπτουν άμεσα ή έμμεσα οι Τούρκοι.

Το πιστόλι του πιλότου και οι άδειοι γεμιστήρες. Τη φωτογραφία έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές εξηγώντας ότι αναγκάστηκαν να τον σκοτώσουν γιατί αρνήθηκε να παραδοθεί και έδωσε μάχη.
Οι τζιχαντιστές της συριακής Αλ Κάιντα, της Ταχρίρ Αλ Σαμ όπως ονομάζεται, με ανακοίνωσή τους δήλωσαν ότι δεν ήταν στις προθέσεις τους να σκοτώσουν τον πιλότο, αλλά δεν τους άφησε επιλογή.

Όταν πήγαν να τον συλλάβουν, πρώτα τους έριξε μια χειροβομβίδα και στη συνέχεια άδειασε πάνω τους το πιστόλι του. Έτσι σκοτώθηκε, πάνω σε μάχη και δεν ήταν δολοφονία, όπως απαντούν.

Δείτε το βίντεο με την τελευταία μάχη του Ρώσου πιλότου:

https://www.liveleak.com/ll_embed?f=c8063a9a7fc2

Δείτε το βίντεο με τον πιλότο σκοτωμένο που ανάρτησαν οι τζιχαντιστές:

https://www.liveleak.com/ll_embed?f=6b22ef271054

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ