Υγεία

Απλά υλικά της κουζίνας σας μπορούν να λύσουν προβλήματα ακοής!

Τα προβλήματα ακοής είναι συχνά αποτέλεσμα της γήρανσης του πληθυσμού, αλλά αυτόν τον καιρό, ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων υποφέρουν από προβλήματα αυτού του είδους.

Η απώλεια της ακοής αποτελεί σημαντικό εμπόδιο στην καθημερινότητά και στις εργασίες, γεγονός που μπορεί να περιπλέξει τη ζωή σας σε μεγάλο βαθμό. Για παράδειγμα, μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα ή δυσάρεστες καταστάσεις στη δουλειά, ή ακόμα και η ζωή σας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο, αν δεν μπορείτε να ακούσετε τις κόρνες των αυτοκινήτων, ενώ περπατάτε ή οδηγείτε.

Υπάρχουν πολλά σκευάσματα της αγοράς που υπόσχονται να θεραπεύσουν το πρόβλημα, αλλά σας προτείνουμε μια αποτελεσματική φυσική θεραπεία που θα σας βοηθήσει να ανακτήσει την ικανότητα ακοής ή να να μειώσετε τα προβλήματα ακοής.

Το καλύτερο για αυτό το γιατροσόφι είναι ότι προσφέρει και εξαιρετικά αποτελέσματα σε άτομα ηλικίας 80 και 90 ετών. Πιστεύεται ότι μπορεί να ανακτήσει έως και το 97% της ακοής σας.

Τα βασικά συστατικά πιθανώς υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας, και είναι από τις πιο υγιεινές τροφές στον κόσμο…

Το σκόρδο και το ελαιόλαδο!

Το σκόρδο έχει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες και είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων υγείας. Να πώς να το χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε την ακοή σας:

Θα χρειαστείτε:

  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • βαμβάκι ή γάζα
  • σταγονόμετρο

Οδηγίες:

  • Καθαρίζουμε τις σκελίδες σκόρδου, τις πλένουμε, και τις πιέζουμε για βγάλουν χυμό. Προσπαθήστε να βγάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό.

 

  • Στη συνέχεια, αναμείξτε το χυμό σκόρδου με ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα σταγονόμετρο.

Χρήση:

Θα πρέπει να ρίχνουμε 3-4 σταγόνες του μείγματος στο αυτί. Κλείστε το αυτί με βαμβάκι ή γάζα. Ξαπλώστε για να βοηθήσετε το λάδι να διεισδύσει βαθιά μέσα στον ακουστικό πόρο. Τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα, και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...