Κοινωνία

Απίστευτο θράσος: Τσιγγάνες άρπαξαν τα ψώνια έξω από σούπερ μάρκετ στην Άρτα

Οπλισμένες με μπόλικο θράσος καραδοκούσαν στον εξωτερικό χώρο ενός σούπερ μάρκετ στην πόλη της Άρτας δυο νεαρές τσιγγάνες, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν. Και την βρήκαν, όταν είδαν μια 50χρονη πελάτισσα να αφήνει στο έδαφος τις τσάντες με τα ψώνια της για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό της!

Χωρίς να διστάσουν στιγμή, οι δυο γυναίκες άρπαξαν η καθεμία από μια τσάντα με τρόφιμα και διάφορα άλλα προϊόντα και το έβαλαν στα πόδια! Η 50χρονη, που δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, έβαλε τις φωνές αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τις δράστιδες που απομακρύνθηκαν γρήγορα. Η κλοπή καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Λίγο αργότερα, οι τσιγγάνες ηλικίας 26 και 20 χρόνων εντοπίστηκαν στην πόλη και, αφού αναγνωρίστηκαν από την 50χρονη, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ωστόσο, οι δυο τσάντες με τα ψώνια δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους και εκτιμάται ότι τις παρέδωσαν σε συνεργούς τους. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κλοπή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...