Απόψεις

Αναστασιάδης-Τσίπρας πιστεύουν ότι η Ε.Ε θα στείλει πολεμικά σκάφη στην ΑΟΖ της Κύπρου ;

Αν οι Αναστασιάδης  και  Τσίπρας πιστεύουν ακόμη ότι πέραν τον  κάποιων δηλώσεων η ηγεσία της  Ευρωπαϊκής Ένωσης θα στείλει και  Πολεμικά να φυλάξουν τον πλούτο της Κυπριακής ΑΟΖ , μάλλον βλέπουν όνειρο και θα ξυπνήσουν άσχημα !

Οι Κύπριοι εξέλεξαν για δεύτερη φορά, και δεν είναι άμοιροι ευθυνών, ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας  κάποιον που δεν πιστεύει στον αγώνα για να κρατήσεις αυτά που έχεις αλλά έχει «πρότυπο την καλή μας τη ζωή»..

Αυτό δυστυχώς  έχει περάσει και στους νεαρούς Κυπρίους που  το μόνο που έχουν να θυμούνται είναι καλή ζωή που πέρασαν στα χρόνια του Οικονομικού Θαύματος …

Αλλά τότε που  η Κύπρος έπρεπε όταν μοίραζε τα οικόπεδα , να σκεφτεί ότι πρέπει να έχει συμφέρον ο άλλος για να έρθει να σε φυλάξει ή να φροντίσεις εσύ  ο ίδιος για την φύλαξη της περιουσίας σου!

Γιατί δεν αγόρασε από τους Ισραηλινούς   που έχουν μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τέτοιων ταχύτατων σκαφών ή από την Γαλλία που εξόπλιζε την Εθνική Φρουρά , τουλάχιστον 2 τορπιλάκατους  που θα μπορούσαν να φυλάξουν την  Κυπριακή ΑΟΖ ,αλλά παράγγειλε σκάφος έρευνας και διάσωσης για να σώζει τους λαθρομετανάστες ;

Δεν φρόντισε να ενισχύσει την άμυνας της εκεί που πονάει και που είναι ανίσχυρη απέναντι στη τουρκική επιθετικότητα  γιατί άραγε ;

Τώρα βέβαια εμείς φέρνουμε στη μνήμη μας τις βλακείες κάποιων που ζητούσαν ακόμη και την  διάλυση της Εθνικής Φρουράς  για να κάνουν οικονομία ,εν όψει της λύσεως λέει του Κυπριακού και ποτέ κανείς δεν «ψυχογράφησε τον Τούρκο» που έλεγε σε όλους τους τόνους ότι κυπριακό κράτος δεν υπάρχει !

Τώρα ο Αναστασιάδης ζητάει την συνδρομή του Τσίπρα ,ενός ανθρώπου που τρέμει  σε σκέψη ακόμη και ενός «θερμού επεισοδίου» έστω και αν είναι να φυλάξει τα δικά του σύνορα και ελπίζει να στείλει πολεμικά στην ΑΟΖ της Κύπρου ….Μαύρα μεσάνυχτα θα το κάνει !!!

Δυστυχώς θεωρεί η Κύπρος η ανάπτυξη και η καλοπέραση είναι δεδομένα …Εδώ αντί να καταπολεμήσουν την φυγοστρατία που είναι εθνικό σπορ στην Κύπρο, μείωσαν με πρόταση του  ΥΠΑΜ  τη θητεία των Εθνοφρουρών στην Εθνική Φρουρά και ο τότε Α/ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Γιώργος Μπασιακούλης τραβούσε τα μαλλιά του !!!

Θα επανέλθουμε, γιατί η Κύπρος που όλοι μας αγαπάμε, κινδυνεύε,ι όχι μόνο από τους Τούρκους ,αλλά από τις δήθεν  συνετές φωνές των δικών της ανθρώπων και αυτό είναι το χειρότερο που θα της συμβεί !

Οι φωνές ότι δεν μπορούμε να πολεμήσουμε και πρέπει να συμφωνήσουμε να τα μοιράσουμε  , όταν φτάσεις σε αυτό το στάδιο τότε θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει τίποτα να μοιράσεις ,όταν ο άλλος μπορεί να τα αρπάξει!

Πηγή: http://veteranos.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...