Κοινωνία

Αθήνα: Συναγερμός για το "μυστηριώδη" φωτογράφο σε βαφτίσια - Τι συμβαίνει;

«Μυστηριώδης φωτογράφος» εμφανίζεται σε βαφτίσια και φέρεται να φωτογραφίζει γυμνά μωρά...
- Τι εξετάζουν οι Αρχές

Μία περίεργη υπόθεση χειρίζεται με διακριτικότητα η Ελληνική Αστυνομία. «Πρωταγωνιστής» ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με καταγγελίες να εμφανίζεται απρόσκλητος σε βαφτίσεις και να φωτογραφίζει μωρά. Οι άνδρες της Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο άνδρας να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πoρνoγραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vima.gr έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες ότι σε τελετές βαφτίσεων σε εκκλησίες της Αθήνας έχει εμφανισθεί απρόσκλητος και χωρίς συμφωνία με γονείς, φωτογράφος που «στοχεύει» να βγάλει γυμνές φωτογραφίες των βρεφών ώστε να τις χρησιμοποιήσει πιθανόν σαν υλικό «παιδικής πoρνoγραφίας».

Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά μία καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο «μυστηριώδης φωτογράφος» πήγε τον Ιανουάριο σε κεντρική εκκλησία της πρωτεύουσας και προσέγγισε την κολυμπήθρα την ώρα της βάπτισης, τραβώντας κοντινά πλάνα.

Οι κινήσεις του φέρεται να αιφνιδίασαν τους γονείς κι άλλους συγγενείς, οι οποίοι δεν τον γνώριζαν κι έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν ήταν στον κύκλο των προσκεκλημένων κι αν ήταν γνωστός κάποιων άλλων προσκεκλημένων. Όμως εκείνος έσπευσε να εξαφανισθεί, χωρίς να πει οτιδήποτε.

Ωστόσο κι από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών δεν βρέθηκε οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέει τον συγκεκριμένο ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες και για άλλα παρόμοια περιστατικά για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...