Κυβέρνηση

«Έσκασε στα γέλια» ο Πολάκης ενώ μιλούσε ο Πικραμμένος στη Βουλή- «Μη γελάς, λίγο σεβασμό», τού είπε ο Κικίλιας (βίντεο)

Σε μια μάλλον ασεβή ενέργεια απέναντι στον ομιλητή για την υπόθεση Novartis, που εκείνη τη στιγμή στο βήμα ήταν ο πρώην ανώτατος δικαστικός και υπηρεσιακός πρωθυπουργός το 2012 Παναγιώτης Πικραμμένος, προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πικραμμένος καθ΄όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος και η φωνή του έτρεμε και μάλλον αυτό προκάλεσε γέλιο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος φάνηκε να χλευάζει τον ομιλητή.

Η στάση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους βουλευτές της ΝΔ και ιδιαίτερα από τους κ.κ. Κουμουτσάκο και Κικίλια που είπαν μεταξύ άλλων στον κ. Πολάκη: «Μη γελάς, λίγο σεβασμό!».

https://youtu.be/eIbijL1XvFw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...