Κοινωνία

Άρτα: Δύο αστυνομικοί τραυματίες μετά από καταδίωξη με πυροβολισμούς

Σε τρεις τραυματισμούς οδήγησε εχθές το βράδυ ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην Άρτα, μετά από καταδίωξη ενός οπλισμένου υπόπτου από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 37χρονος άνδρας άνοιξε πυρ ενάντια σε ζευγάρι γνωστών του, με τους οποίους είχε προηγούμενα. Το ζευγάρι, που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, κατάφερε να διαφύγει. Ωστόσο, κάποιος ενημέρωσε τις Αρχές ακούγοντας τους πυροβολισμούς και έτσι ξεκίνησε μια καταδιωξη του δράστη, η οποία συνεχίστηκε ως την πλατεία της Κυράτσας.

Εκεί η αστυνομία κατάφερε να αποκλείσει τον καταδιωκόμενο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια στράφηκε με την καραμπίνα του κατά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, από την συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί αλλά και ο ίδιος ο δράστης, που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...