Αυτοδιοίκηση

Άγριο ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Μεγάλη ένταση ένταση επικρατεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού. Δεκάδες κάτοικοι Γραμματικού κατέφθασαν στο υπουργείο Μεταφορών, όπου είναι προγραμματισμένο το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με αίτημα να συμπεριληφθεί το ζήτημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού στην ημερήσια διάταξη.

Για σήμερα ήταν επίσης προγραμματισμένη η συζήτηση για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Σε κάποιο σημείο προκλήθηκε αναίτια ένταση μεταξύ κατοίκων και οπαδών της ΑΕΚ, σχετικά με το ποιο ζήτημα πρέπει να συζητηθεί σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επικράτηση των ψυχραιμότερων.

Λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν και πάλι με αποτέλεσμα οπαδοί της ΑΕΚ και κάτοικοι του Γραμματικού να έρθουν στα χέρια και να προκληθούν συμπλοκές.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ, φώναξαν συνθήματα και τοποθέτησαν μικροφωνική εγκατάσταση από την οποία ακούγονταν οι εξαγγελίες της περιφερειάρχου, Ρένας Δούρου, όταν πριν από 3 χρόνια η ίδια υποστήριζε ότι η κατασκευή του αποτελεί περιβαλλοντικό έγκλημα και ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί.

Μετά από τα επεισόδια που προκλήθηκαν, το Περιφερειακό Συμβούλιο διεκόπη οριστικά και το ζήτημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού ορίστηκε να συζητηθεί την 1η Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...