Γυναίκα παίρνει τα ρίσκα της κι απολαμβάνει το φαγητό της

Δημοσίευση: 11 Φεβρουαρίου 2018, 11:42 πμ

Μία γυναίκα με άγνοια κινδύνου, απαθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό ένας άντρας από το Χάστινγκς του Ηνωμένου Βασιλείου, την ώρα που γευμάτιζε στην άκρη ενός ετοιμόρροπου γκρεμού.


Ο άντρας τρομοκρατήθηκε όταν την είδε να κάθεται αμέριμνη και να απολαμβάνει το φαγητό της, στην άκρη ενός γκρεμού που είχε αποκολληθεί, γι’ αυτό και της φώναξε να φύγει, τραβώντας παράλληλα τις τρομακτικές φωτογραφίες.

Η περιοχή αυτή όπου απαθανατίστηκε η γυναίκα, βρίσκεται στο Seaford Head, στο Ανατολικό Σάσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ένας τόπος, όπου τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί ισχυρές κατολισθήσεις.

Ο ίδιος ανέφερε: «Απολάμβανα την βόλτα μου την Τρίτη στο Seaford Head όταν εντόπισα μια νεαρή γυναίκα να περπατάει και να οδηγείται στην άκρη του βράχου, προσπερνώντας την προειδοποιητική σήμανση για κατολίσθηση. Ήμουν κάπως μακριά της, αλλά μόλις κατάλαβα ότι κάθισε στην άκρη του βράχου και άρχισε να τρώει, τρομοκρατήθηκα και προσπάθησα να την προειδοποιήσω».

«Άρχισα να πηγαίνω προς το μέρος της για να την προειδοποιήσω, αλλά ευτυχώς σηκώθηκε και αποχώρησε προς άλλη κατεύθυνση», προσθέτει.


Το σίγουρο είναι πως ο περαστικός φωτογράφος τρομοκρατήθηκε πολύ περισσότερο από τη γυναίκα που θέλησε απλώς να απολαύσει το brunch της με θέα!