Έκτακτο!- Αιματηρό τροχαίο στο Αεροδρόμιο του Heathrow

Δημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2018, 1:12 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 14, 2018 στις 1:23 μμ

Σοβαρό ατύχημα με δύο υπηρεσιακά οχήματα σε αεροδιάδρομο του Heathrow. Τραυματίστηκαν δύο μέλη του προσωπικού του αεροδρομίου, με εκατοντάδες επιβάτες να απομακρύνονται από αεροπλάνο. Ένας από τους τραυματίες, σύμφωνα με τη Mirror, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Αξιωματικοί της Scotland Yard κλήθηκαν στο αεροδρόμιο γύρω στις 6 το πρωί μετά το σοβαρό ατύχημα κοντά στον τερματικό 5. Οι επιβάτες ανέφεραν καθυστερήσεις έως και δύο ωρών σε πάνω από 20 πτήσεις, με την British Airways να επιβεβαιώνει πως ορισμένοι τερματικοί σταθμοί δεν ήταν προσβάσιμοι.

«Επιβιβαστήκαμε, περιμέναμε και ο πιλότος μας ζήτησε συγγνώμη για τις ανακοινώσεις καθυστέρησης. Στις 8:55 αποβιβαστήκαμε και επιστρέψαμε στον τερματικό περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει» σημείωσε επιβάτης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως κλήθηκαν στο σημείο μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων του αεροδρομίου στο Heathrow. «Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε έναν άντρα που δεν αντιμετώπιζε απειλητικά για τη ζωή του τραύματα. Ένας 40χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου. Περιμένουμε ενημέρωση για την κατάστασή του. Δεν έγιναν συλλήψεις».

«Εργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Η πίστα του αεροδρομίου παραμένει ανοικτή και θα εργαστούμε για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις στα ταξίδια των επιβατών μας.»