Κοινωνία

Iuliana Tuods: Αυτός είναι ο 31χρονος που έσφαξε την 22χρονη ομογενή (εικόνα)

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο 31χρονος Kasim Lewis που κατηγορείται για τη δολοφονία της 22χρονης ομογενούς Iuliana Tudos την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Kasim Lewis μίλησε στο δικαστήριο μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του, την ημερομηνία γέννησής του, τη διεύθυνσή του και την εθνικότητά του. Η ακρόαση για τη δολοφονία της Iuliana Tudos στο δικαστήριο κράτησε μόνο 90 δευτερόλεπτα.

Ο 31χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία της 22χρονης ομογενούς στο Λονδίνο παραμονή  Χριστουγέννων. Μετά τη δήλωση εξαφάνισής της οι αρχές βρήκαν το πτώμα της 3 μέρες αργότερα στο Finsbury Park, κοντά στο σπίτι της.

Iuliana Tudos

Το άψυχο σώμα της 22χρονης Iuliana Tudos ανακαλύφθηκε από πολίτη σε κτίριο κοντά σε γήπεδο μπέιζμπολ στις 27 Δεκεμβρίου. Ήταν παραμονή Χριστουγέννων γύρω στις 8 το βράδυ που είδαν την 22χρονη Iuliana Tudos να περιμένει λεωφορείο στο Camden.

Οι τελευταίες στιγμές της Iuliana Tudos

Είχε χωριστεί με τους φίλους της και θα τους συναντούσε ξανά αργότερα. Θα γιόρταζαν στο Enfield όλοι μαζί τα Χριστούγεννα. Η Iuliana Tudos όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι την είχε μαχαιρώσει στην κοιλιά και την είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Η Iuliana Tudos, γνωστή και ως Julia ή Lili, δούλευε στη γνωστή παμπ World’s End στο Camden. Φίλοι και θαμώνες του μαγαζιού τη θυμούνται ως μια γυναίκα με όμορφη ψυχή που έκανε απίστευτη εντύπωση σε όσους τη γνώριζαν.

Στον λογαριασμό που δημιουργήθηκε για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας της έχουν συγκεντρωθεί 17.000 λίρες. «Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι από τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που εκφράσατε με τις δωρεές σας. Το πνεύμα της Julie και η ενέργεια θα ζήσει μέσα από την οικογένεια και τους φίλους της» δήλωσε η φίλη της Krystyna Rymarczyk.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ