Αρχείο

EKTAKTO - Oλική ανατροπή στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Άφωνο το πανελλήνιο - Ποιοι την σκότωσαν; - Δείτε βίντεο


Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη. Μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αποκάλυψε πως ο δράστης φέρνει τα… πάνω – κάτω σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα! Η Δώρα Ζέμπερη τελικά δολοφονήθηκε κατόπιν… εντολής;

Ουσιαστικά ο καθ ομολογίαν δράστης υποστηρίζει πως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και πως δολοφόνησε την Δώρα Ζέμπερη κατ’ εντολή! Μάλιστα μιλά και για… ποσά, αφού τονίζει πως «μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»!

Υπάρχει, μάλιστα, μια πτυχή που έχει την δική της σημασία. Κι αυτή είναι η εργασία της 32χρονης. Όπως είναι γνωστό, η Δώρα Ζέμπερη ήταν εφοριακός και ο Α. Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της, αποκάλυψε πως ο δράστης στην κατάθεσή του αναφέρει: «Είχα καταλάβει και εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και ενοχλούσε κάποιους».

«Ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση λόγω της ιδιότητάς της», φέρεται ακόμη να υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης.

«Δεν ξέρω αν αυτά που υποστηρίζει ισχύουν«, τόνισε ο δικηγόρος. Ο οποίος αποκάλυψε μια ακόμη σημαντική πτυχή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης «αυτοί», εννοώντας φυσικά τους ηθικούς αυτουργούς, του έδωσαν εντολή να πουλήσει το κινητό της, το οποίο να υπενθυμίσουμε πως τελικά πούλησε σε κατάστημα στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας.  

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ