Σκοπιανό

Aρχισαν τα παρατράγουδα: Φώναζε συνθήματα για τη Μακεδονία και του «την έπεσαν» αναρχικοί - Πακιστανοί υπάλληλλοι Μπουτάρη σχίζουν αφίσες του συλλαλητηρίου;

Δύο περίεργα περιστατικά σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Καμάρας.

Οπως αποκαλύπτει το thessnews.gr, ένας δικυκλιστής που είχε προσαρμόσει ελληνικές σημαίες και σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας περνούσε φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μπροστά από το σημείο όπου πραγματοποιούν συγκέντρωση οι αναρχικοί.

Ένας εξ αυτών επιτέθηκε στον δικυκλιστή του πήρε μια σημαία και τα κλειδιά του δικύκλου του.

Δείτε το Βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=P8t0m7xSaeQ

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη πιο σοβαρό. Υπάρχουν καταγγελίες ότι πακιστανοί υπάλληλοι του Μπουτάρη σχίζουν αφίσες του συλλαλητηρίου σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες όπως ο Πρόδρομος Κοφσανίδης από τον «Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων» και δύο δημοσιεύματα :

«Ώρα 8:20 Τσιμισκή. Πακιστανός με διακριτικό Δήμου Θεσσαλονίκης (;!) σκίζει αφίσες της συγκέντρωσης για την Μακεδονία
Μπραβοοο
Να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπουταρη …».

Εμείς αναρωτιόμαστε: Ο Μπουτάρης τον έβαλε;

Εδώ η φωτογραφία-ντοκουμέντο

Η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκηγια το Σκοπιανό έχει ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου, οι ομιλητές θα είναι οι εξής πέντε:

Ο δημοσιογράφος, Στέργιος Καλόγηρος, ο δημοσιογράφος, Κώστας Καραΐσκος, ο παπα-Ανδρέας (Κεφαλογιάννης), ο στρατηγικός σύμβουλος, Νίκος Λυγερός και ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης.

Ας δούμε αναλυτικά:

 Στέργιος Καλόγηρος

Ο Στέργιος Καλόγηρος είναι δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Smile TV» και διευθυντής προγράμματος της «Βεργίνα TV».

Φέρεται να έχει φιλικές σχέσεις με τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο, όσο και με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να παραληφθεί πως υπήρξε στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής της Πολιτικής Άνοιξης.

Ωστόσο, εκτός των Σαμαρά και Νικολόπουλου, ο κ. Καλόγηροςδιατηρεί σχέσεις και με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος, μάλιστα, μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδουβάφτισαν τον περασμένο Οκτώβριο την εγγονή του εν λόγω δημοσιογράφου στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου στο μικρό Περιβολάκι Βόλου.

Κώστας Καραΐσκος

Ο Κώστας Καραΐσκος, δημοσιογράφος και μαθηματικός, είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος» στον δήμο Κομοτηνής, η οποία έχει ιδρύσει έναν συνεταιρισμό με την επωνυμία «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Σπάρτακος». Παράλληλα, διατηρεί ένα έντυπο, τον «Αντιφωνητή».

Ο κ. Καραΐσκος ήταν ένας από εκείνους που πρωτοστάτησαν στις διαμαρτυρίεςγια την επίσκεψη του τούρκου προέδρου Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ανεπιθύμητο», όπως έγραψαν σε αφίσες μέλη του «Σπάρτακου» τις οποίες είχαν κολλήσει σε διάφορα σημεία στην Κομοτηνή.

Παπα-Ανδρέας (Κεφαλογιάννης)

Ο παπα-Ανδρέας (Κεφαλογιάννης) είναι εφημέριος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια Ρεθύμνου.

Εδώ και λίγα χρόνια, έχει δημιουργήσει την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του και προεδρεύει αυτής. Έχει δημιουργήσει ένα internet cafeγια τους νέους του χωριού του και εκδίδει μία τοπική εφημερίδα με τα νέα που αφορούν στον τόπο του. Είναι ο άνθρωπος που πριν από περίπου δύο χρόνια, έφτιαξε το σκοπευτήριο του χωριού του, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι άσκοποι πυροβολισμοί

Νίκος Λυγερός

Ο Νίκος Λυγερός είναι στρατηγικός σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος στις Σχολές Εθνικής Άμυνας, Πολεμικής Αεροπορίας, Αστυνομικής Ακαδημίας, Εθνικής Ασφάλειας και τη Σχολή Στρατολογικού. Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής.

Έχει ιδρύσει την οργάνωση The Pi Society στην οποία για να εγγραφεί κάποιος πρέπει να έχει IQ 176 και πάνω, βαθμός νοημοσύνης που σύμφωνα με στατιστικές αντιστοιχεί σε έναν άνθρωπο στο εκατομμύριο.

Διδάσκει Σκηνοθεσία, Στρατηγική και Φιλοσοφία του Θεάτρου στο Θέατρο «Ανδρέας Βουτσινάς». Επίσης διερμηνέας-μεταφραστής στα γαλλικά δικαστήρια. Στο βιογραφικό που δημοσιεύει η ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα αναφέρεται ως: «ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)» και «ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο».

Είναι ένας εκ των τριών καθηγητών (Αντώνης Φώσκολος και Ηλίας Κονοφάος οι άλλοι δύο) που συνέταξαν ειδική έκθεση για τον ορυκτό πλούτο της χώρας και παρέδωσε στον Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, είναι μέλος της επιτροπής που επιμελείται μεταξύ άλλων τη σύνταξη σχεδίου νόμου για τη θέσπιση της ΑΟΖ.

Φράγκος Φραγκούλης

Ο Φράγκος Φραγκούλης είναι επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Έχει διατελέσει υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου, από τις 17 Μαΐου 2012 έως τις 17 Ιουνίου 2012.

Έχει γράψει το βιβλίο «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;», έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες αναφορικά με τα «εθνικά ζητήματα» σε πολλές περιοχές της χώρας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...