Κυβέρνηση

Χτύπημα Καρανίκα: "Εθνολαϊκιστές πατριδοκάπηλοι οι Δεξιοί - Πουλάνε εθνικισμό"


«Λάδι στη φωτιά» του ήδη τεταμένου πολιτικού κλίματος με αφορμή το Σκοπιανό έριξε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, που επιτέθηκε κατά των Δεξιών.

Με ανάρτησή του στο Facebook επιτίθεται στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο τιμόνι της απάτης και της εθνικής υποκρισίας εδώ και τέσσερις δεκαετίες ενώ τώρα πουλάει εθνικισμό».

Αναλυτικά η ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού:

«Εθνολαϊκιστές πατριδοκάπηλοι οι Δεξιοί, με την ΝΔ 40 χρόνια στο τιμόνι της απάτης και της εθνικής υποκρισίας. .... Αφού τα έδωσαν όλα τώρα πουλάνε εθνικισμό. Η Δεξιά με Καραμανλή και Μητσοτάκη δημαγωγεί και κοροϊδεύει τα αισθήματα του ελληνικού λαού. Η πατριδοκαπηλία είναι ένα επάγγελμα αποδοτικό της Δεξιάς. Oσο κι αν κραυγάζουν οι ακραίοι, η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει τη μακεδονική γλώσσα εδώ και 40 χρόνια. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Τυποποίηση Γεωγραφικών Ονομάτων».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=541779102856535&id=100010733509218&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...