Κοινωνία

Χανιά: Η κάμερα έδειξε τον ασυνείδητο που σκότωσε λαχειοπώλη

Τον τύπο και το χρώμα του αυτοκινήτου που διαμέλισε κυριολεκτικά έναν 66χρονο λαχειοπώλη, μισή ώρα πριν από την αλλαγή του έτους στην περιοχή της Παρηγοριάς στον Κλαδισό, έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Τροχαίας Χανίων και προσπαθούν να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό που τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι  δεν θα αργήσουν να εξακριβώσουν σε ποιον ανήκει το ασημί αγροτικό φορτηγάκι που χτύπησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον άτυχο λαχειοπώλη, μόλις βγήκε από ένα μίνι μάρκετ όπου είχε πάει να ψωνίσει. Το όχημα καταγράφηκε τόσο από την κάμερα ασφαλείας του συγκεκριμένου καταστήματος, όσο και από αυτές άλλων μαγαζιών της περιοχής.

Έτσι κι αλλιώς, τα αντικείμενα που είχαν ξεκολλήσει από την πρόσκρουση από τη «μάσκα» του αγροτικού και περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί, έδειξαν τον τύπο του οχήματος και η έρευνα στα αρχεία με τους κατόχους παρόμοιων αγροτικών στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να οδηγήσει άμεσα στα ίχνη του δράστη. Το θανατηφόρο δυστύχημα έγινε στις 11:32 τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και το πτώμα του άτυχου 66χρονου βρέθηκε τόσο διαμελισμένο, που αρχικά δεν ήταν δυνατό να διευκρινιστεί αν ήταν άνδρας ή γυναίκα!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...