Ένοπλες Συρράξεις

Φώτο-ντοκουμέντο: Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα τα «UAV» που επιτέθηκαν στις Βάσεις (Χμεϊμίμ και Ταρτούς)

Το  Ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, με τα οποία επιχείρησαν οι τρομοκράτες να επιτεθούν στις στρατιωτικές βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς, στη Συρία.

Στην φωτογραφία διακρίνονται τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αυτοσχέδιας κατασκευής, που είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν κολλητική ταινία πράσινου χρώματος, με την οποία καλύπτονται κάποια καλώδια. Πίσω από αυτά διακρίνονται τα συντρίμμια τριών ακόμη μη επανδρωμένων αεροσκαφών τα οποία καταρρίφθηκαν και καταστράφηκαν κατά την πρόσκρουση τους στο έδαφος.

Οι τρομοκράτες επιχείρησαν να επιτεθούν με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις 6 Ιανουαρίου στη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ και στη βάση ανεφοδιασμού στην πόλη Ταρτούς.

Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 13 τέτοια αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 10 κατευθύνονταν προς τη βάση Χμεϊμίμ και τα τρία στη βάση Ταρτούς.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη απογειώθηκαν από το νοτιοδυτικό τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης «Ιντλίμπ» και συγκεκριμένα από την κατοικημένη περιοχή Μουαζάρα, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ