Εκκλησία

Φρίξον ήλιε στη γιορτή των Θεοφανείων στη Γερμανία! Το τέρας του οικουμενισμού κατατρώγει την Ορθοδοξία -Τι τους εμποδίζει για κοινό εορτασμό του Πάσχα (Φώτο και βίντεο)

Του Μανώλη Κείου

Γνωρίζαμε την εκπεφρασμένη φιλοσοφία του Πάπα Φραγκίσκου περί ενότητος του Αγίου Πνεύματος με τα άλλα δόγματα και με εμάς τους Ορθοδόξους βέβαια και την έχουμε αναλύσει σε πολλά προηγούμενα άρθρα μας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο γίναμε μάρτυρες και της φιλοσοφίας της ενότητας του Σταυρού όταν ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Μπολόνια στον χαιρετισμό του που απηύθυνε στο εκκλησίασμα στα ιταλικά, και παρουσία Ρωμαιοκαθολικών επισκόπων έλεγε μεταξύ άλλων: “Αν και δεν έχουμε φτάσει ακόμα να είμαστε σε θέση να μοιραστούμε το κοινό ποτήριο, ωστόσο υπάρχει η ακλόνητη πίστη του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της ένδοξης Ανάστασής Του, που έχει διαποτίσει τη ζωή των Εκκλησιών μας στην πρώτη χιλιετία, και μας οδηγεί να προσφέρουμε αυτή τη στιγμή της προσευχής, εκλιπαρώντας το έλεος του και την στοργική καλοσύνη του, για να μας καθοδηγήσει και να μας υποστηρίξει στην πορεία προς την ενότητα”.

Ανήμερα τα Θεοφάνεια οι δύο αυτές φιλοσοφίες έγιναν ένα. Άγιο Πνεύμα και Σταυρός “παραδόθηκαν” στα ανίερα χέρια των αιρετικών από Ορθόδοξους ποιμένες και το μόνο που θα μπορούσε να αναβοήσει κάθε πιστός Ορθόδοξος χριστιανός είναι “φρίξον ήλιε”!

Τα οικουμενιστικά αίσχη της Μητροπόλεως Γερμανίας τα γνωρίζαμε από παλιά αλλά πλέον απροκάλυπτα βάζουν στο μπλέντερ της μετα-πατερικής θεολογίας και τις μεγάλες μας εορτές!

Τι τους εμποδίζει πλέον και για κοινό εορτασμό του Πάσχα; Κάτι που άλλωστε είναι διακαής πόθος του ποντίφικα....

Με την φιλοσοφία λοιπόν της ενότητας του Αγίου Πνεύματος και του Σταυρού σε συνέχεια της αρχικής φιλοσοφίας της λεγόμενης ενότητος του μαρτυρίου, με αφορμή τις χιλιάδες δοκιμασίες των Χριστιανών στην υφήλιο και κυρίως τους διωγμούς-ανεξαρτήτως δόγματος-στην Μέση Ανατολή και την Αφρική, ο Δούρειος Ίππος του οικουμενισμού διεισδύει στο κάστρο της Ορθοδοξίας και είναι έτοιμος να κατασπαράξει τις σάρκες της αγνής και αληθινής πίστεως.

Όσα συνέβησαν ανήμερα των Θεοφανείων στο Μόναχο μόνο ντροπή και όνειδος για τους Ορθόδοξους Ιεράρχες μπορεί να αποτελούν.

Στην πόλη του Μονάχου Γερμανίας κατά την τελετή του αγιασμού των υδάτων στον ποταμό Isar Ορθοδοξοι ρασοφόροι-γιατί η λέξη ιερείς είναι ιερή-“συνεορτάζουν” μαζί με καρδινάλιο των Ρωμαιοκαθολικών και μια γυναίκα εκπρόσωπο των Ευαγγελιστών.

Και μάλιστα εκτός του ορθόδοξου τον σταυρό στο ποτάμι πετάει τόσο ο παπικός εκπρόσωπος όσο και η γυναίκα επίσκοπος.

Ο Ελληνορθόδοξος επίσκοπος της Αρίστης, Βασίλειος Τσιοπανάς στην λεγόμενη “Epiphaniastag 2018”, μαζί με τον παπικό Επίσκοπο Rupert Graf zu Stolberg και την προτεστάντη Decan Barbara Kittelberger, ήταν οι πρωταγωνιστές της αδιανόητης και ανίερης αυτής σύμπραξης.

Για τον ξύλινο σταυρό, δεν βούτηξαν κολυμβητές λόγω της υψηλής στάθμης των υδάτων και την σχετική απαγόρευση των αρχών.

Αυτή είναι η νέα Χριστιανοσύνη που μας ετοιμάζουν;;;

https://www.youtube.com/watch?v=9Dmt1hVOf0I

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης