Πολιτική

Τριανταφυλλίδης: Ο συνδυασμός ανέχειας και πρόκλησης του πληγωμένου πατριωτικού συναισθήματος μπορεί να είναι εκρηκτικός

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση οφείλει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη το μήνυμα που στέλνει η πλειοψηφία των πολιτών για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποίησε ότι «αν γυρίσουμε την πλάτη στα μηνύματα των πολιτών, ο συνδυασμος οικονομικής ανέχειας και της πρόκλησης του πληγωμένου πατριωτικού συναισθήματος μπορεί να καταστεί εκρηκτικός».
«Προφανώς και αφουγκραζόμαστε τον λαϊκό παλμό αγωνίας που χαρακτηρίζεται από εθνική ευαισθησία» συμπλήρωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση είπε ότι «το θέμα δεν είναι να συμφωνήσουμε εμείς αλλά τι λένε αυτοί γιατί επί 27 έτη έχουμε σκοπιανή αδιαλλαξία» χαρακτηρίζοντας «μετριοπαθή στα λόγια» τη στάση του Ζόραν Ζάεφ.

«Θα φανεί από τις πράξεις αν είναι αξιόπιστος εν τοις πράγμασι» πρόσθεσε τονίζοντας ότι «πρώτα πρέπει να αντιμετωπιστεί ο αλυτρωτισμός, οι αλλαγές στο Σύνταγμα ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα».

Ο κ. Τριανταφυλλίδης χρησιμοποίησε τέλος τον χαρακτηρισμό «περιστρεφόμενο δορυφορικό πιάτο» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι «άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ. Δεν θα θέλαμε μια τέτοια αξιωματική αντιπολίτευση, θα θέλαμε μια ευρωπαϊκή αντιπολίτευση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...