Κόσμος

Το προκλητικό λίκνισμα τραγουδίστριας σε βίντεο κλίπ έφερε τη σύλληψη της στην Αίγυπτο (βίντεο)


Δεύτερη τραγουδίστρια της ποπ συνελήφθη στην Αίγυπτο με την κατηγορία της «υποκίνησης στην ακολασία» και με αφορμή ένα βίντεο κλιπ!

Η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν η διάσημη στην χώρα Σεϊμά, βρέθηκε σιδεροδέσμια γιατί θεωρήθηκε ακόλαστος ο τρόπος που έτρωγε μια μπανάνα και χόρευε σε ένα της βίντεο κλιπ.

Τώρα ήταν η σειρά της Λεϊλά Αμέρ, που βρίσκεται ήδη σε ένα κελί φυλακών της Αιγύπτου και θα παραμείνει εκεί για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, έως ότου δηλαδή οι αρχές εξετάσουν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «Κοίτα τη μαμά σου» και τον τρόπο που χορεύει!

Αποσπάσματα από το επίμαχο βίντεο κλιπ της Λεϊλά Αμέρ
https://www.youtube.com/embed/E5M4kKI5y7c

Το ζήτημα υποκίνησε ο δικηγόρος Αχμέντ Μαχράν, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και υποστηρίζει ότι το βίντεο αυτό είναι ένας «μεγάλος κίνδυνος» για την αιγυπτιακή κοινωνία και ειδικά τους νέους ανθρώπους.
https://www.youtube.com/embed/eCoVcDogvVg

«Τέτοιου είδους εγκλήματα δεν αντιπροσωπεύουν επίθεση κατά ατόμου, αλλά επίθεση κατά της κοινωνίας και την αποδόμηση του κράτους, ειδικά καθώς είμαστε ένα ισλαμικό, θρησκευτικό κράτος», λέει ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...