Κόσμος

Το «μακρύ χέρι» του «σουλτάνου» στην χώρα μας αποκαλύπτει: Ήμουν έτοιμος να αγοράσω κανάλι στην Ελλάδα....

Την σχέση του με την Ελλάδα, και τον Ταγίπ Ερντογάν, τη γνωριμία του με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και την πρόθεσή του να αγοράσει κανάλι στη χώρα μας αποκαλύπτει σε συνεντευξή του ο Τούρκος παραγωγός Ατζουν Ιλιτζαλί που έγινε ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του Survivor.

«Ο λόγος που αποφάσισα να επενδύσω στην Ελλάδα είναι γιατί χρειάζομαι πάντα νέους στόχους», λέει ο Τούρκος παραγωγός σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε ύφεση και ο πολίτης καταναλώνει όλο και περισσότερο σε ψυχαγωγία στο σπίτι», συμπληρώνει, ενώ δεν κρύβει τα σχέδιά του να δημιουργήσει κανάλι στην Ελλάδα: «Ναί το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Τώρα όμως που συνεργάζομαι τόσο καλά με τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν έχω αυτή την ανάγκη οπότε έχω εγκαταλείψει οποιεσδήποτε τέτοιες σκέψεις. Σίγουρα όμως θα κάνω κι άλλες δουλειές στην Ελλάδα».

Οσον αφορά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Ατζούν αφηγείται: «Είναι ένας κουλ τύπος. Το περίμενα ότι θα ήταν έτσι καθώς προτού ακόμα συναντηθούμε παρακολουθουσα τις δημόσιες εμφανίσεις του και παρεμβάσεις, οπότε είχα μια ιδέα.Η γλώσσα του σώματός του μου είχε αποκαλύψει ότι ήταν ζεστός. Οταν όμως γνωριστήκαμε μου συμπεριφέρθηκε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Ξέρεις, προσπάθησε να πει κάτι θετικό για την Τουρκία για την συνεργασία των δύο χωρών. Οταν του είπα ότι σχεδιάζω να κάνω τηλεοπτικές παραγωγές στην λλάδα, έδειξε μεγάλη προθυμία και ενθουσιασμό. Τα μάτια του έλαμψαν αμέσως γιατί γιατί καταλαβαίνει ότι οι παραγωγές αυτές δίνουν δουλειά στους Ελληνες».

«Δεν το κρύβω έχω μια στενή σχέση με τον Ερντογάν», λέει ο ίδιος, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι δεν ήταν αυτός που έκλεισε την συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου στον ΣΚΑΙ. «Δεν ισχύει. Θέλω να παρακαλέσω τον ελληνικό λαό να μην πιστεύει «οτι ακούει για μένα» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...