Κοινωνία

Του ζήτησε να χωρίσουν και την πυρπόλησε από ζήλια - Εικόνα σοκ

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 52χρονου επιχειρηματία Gary Iredale. Πυρπόλησε την πρώην κοπέλα του από ζήλια.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας Gary Iredale περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στην πρώην κοπέλα του. Του ζήτησε να χωρίσουν και του είπε πως είναι ερωτευμένη με άλλο άντρα.

Η Nguyen Hang υπέστη τρομακτικά τραύματα από την επίθεση που δέχτηκε στο κατάστημα που εργαζόταν στο Hanoi. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με το 70% του σώματός της να έχει καεί.

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Βρετανού επιχειρηματία που έφυγε από το Βιετνάμ με την τρομακτική επίθεση. Φέρεται να το έσκασε στην Ταϊλάνδη και τώρα πιστεύεται ότι κρύβεται στις Φιλιππίνες.

Ο γαμπρός της Nguyen Hang, Minh Duong Hoang, και η μητέρα της βρίσκονται στο πλευρό της στο νοσοκομείο. «Η Nguyen είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η γυναίκα μου και η μητέρα της βρίσκονται μαζί της στο νοσοκομείο. Θα τη δω αύριο. Προσευχόμαστε να επιβιώσει».

Η στιγμή της τρομακτικής επίθεσης

Ο Alan Nicholls που ήταν στο κατάστημα με τη γυναίκα του την ώρα της επίθεσης δήλωσε πως ήταν το πιο συγκλονιστικό πράγμα που έχει δει ποτέ. «Μπήκε στο κατάστημα με μάσκα. Την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Είναι συγκλονισμένη η τοπική κοινότητα στον πυρήνα της».

O Ben Evans περιέγραψε τον επιχειρηματία ως έναν φυσιολογικό άντρα που ζούσε μόνος. Τον είδε να τσακώνεται με τη Nguyen Hang το πρωί της Κυριακής. «Την ακούσαμε να φωνάζει και να τη διώχνει από το κτίριο.

Την ημέρα της επίθεσης τον είδε να συμπεριφέρεται νευρικά και να φωνάζει στον δρόμο. «Τον βλέπαμε από το μπαλκόνι να κυνηγά ένα αδέσποτο. Φώναζε στον σκύλο και τσακωνόταν με έναν ηλικιωμένο Βιετναμέζο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης