Πολιτική

Τους πέρασαν για ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και μπούκαραν να τους…. Συγνώμη λάθος! (βίντεο)


Ομάδα περίπου 50 νεαρών μπαχαλάκηδων  απέκλεισαν την είσοδο γνωστού εστιατορίου πριν από λίγη ώρα στην Καλλιθέα. Έστησαν μικροφωνική εγκατάσταση έξω από το κατάστημα και μπήκαν μέσα διανέμοντας τρικάκια στους πελάτες που παρακολουθούσαν… σαστισμένοι.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη της ΟΡΜΑ με αυτόν τρόπο ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι στο εστιατόριο πρόσφατα φιλοξενήθηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Ο επιχειρηματίας συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους νεαρούς αντιφασίστες χωρίς να σημειωθεί ένταση, εξηγώντας τους ότι στον χώρο του εστιατορίου φιλοξενούνται συχνά εκδηλώσεις πολιτικών κομμάτων, τοπικών συλλόγων αλλά και αντιπροσωπειών βουλευτών ξένων κρατών, τονίζοντας ότι «το κατάστημα ουδεμία σχέση έχει με όλο αυτό το πολιτικό παραεμποριο και ειδικότερα με την Χρυσή Αυγή».

Αξιζει να σημειωθεί ότι ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος του εστιατορίου είναι μια απο τις καλύτερες αίθουσες εστιατορίων σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων με επίκεντρο την Καλλιθέα.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο έπειτα απο αρκετή ώρα και αφού η πορεία των αντιφασιστών προσέγγιζε στην πλατεία Κύπρου…

Η απάντηση του επιχειρηματία
Ενώ, πριν από μερικά λεπτά ο επιχειρηματίας έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:
««Μεγάλη κινητοποίηση έξω από το μαγαζί μας από ομάδα 50 ίσως και περισσότερων μελών του μαχητικού αντιφασισμού με ΅σημαιακια΅ και καλή διάθεση με αφορμη το γευμα του προεδρου της ΧΑ που πραγματοποιηθηκε προ μηνος .
Τα παλλικαρακια έκαναν αυτό που έπρεπε κόσμια πάντως χωρίς να παρεκτραπούν πλην ελαχίστων ηλιθίων…Μας τα ειπαν,τους τα ειπαμε και εμεις οπως επρεπε και αυτο ηταν!
Μοίρασαν έναν τόνο χαρτούρα δυσφημιστικόυ χαρακτήρα στη μισή Καλλιθέα αλλά και αφού εισέβαλλαν στο μαγαζί ,έψαλλαν στο ηχείο τους παρόμοια συνθήματα και κάπως έτσι όμορφα έκλεισε η πρωινή βάρδια..
Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την θεατρική παράσταση αλλά και στον ιθυνων νου που σκέφτηκε να μου κάνει διαφήμιση αφιλοκερδώς..
Να σημειωθεί άλλη μια φορά πως το κατάστημα μας ουδεμία σχέση έχει με όλο αυτό το πολιτικό παραεμποριο και ειδικότερα με την Χρυσή Αυγή…»

Το δικό μας σχόλιο; Πόσο δημοκρατικά αυτά τα παιδιά! Πήγαν για τσαμπουκά, για ξύλο, ΕΎΓΕ!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ