Κοινωνία

Ταξίδεψε 852 χιλιόμετρα για να την βρει - Μόλις την βρήκε, την σάπισε στο ξύλο

Συνήθως όταν οι πελάτες δεν είναι ικανοποιημένοι με ένα κατάστημα, τις υπηρεσίες του ή μία αγορά που έκαναν, εκφράζουν στους υπευθύνους τη δυσαρέσκειά τους ή αφήνουν κάποιο μήνυμα σε περίπτωση που μιλάμε για online store. Οι υπεύθυνοι απαντούν σε αυτά τα μέιλ δυσαρέσκειας ανάλογα με το είδος του προβλήματος.

Αυτό που έκανε πάντως ο ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος στην Κίνα, όταν αντίκρισε τα παράπονα μιας πελάτισσας, ξεπερνάει τα εσκαμμένα και ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Όπως ανέφερε η Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα της Zhengzhoo Evening Post, ταξίδεψε 852 χιλιόμετρα για να βρει τη νεαρή κοπέλα και να την ξυλοφορτώσει.

Η Σιάο Ντίε, στις 20 Δεκεμβρίου, παρήγγειλε ρούχα αξίας περίπου 38 ευρώ από ένα διαδικτυακό κατάστημα. Τρεις μέρες αργότερα, η παραγγελία δεν είχε ακόμα φτάσει στα χέρια της, με την κοπέλα να εκφράζει στο εν λόγω site τη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση. Μία εβδομάδα μετά, η κοπέλα δέχτηκε ένα μέιλ που έγραφε ότι έπρεπε να είναι σε ένα προκαθορισμένο μέρος για να παραλάβει την παραγγελία της.

Πήγε στο ραντεβού και εκεί εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος τη χτύπησε πολύ άσχημα σε σημείο που η άτυχη κοπέλα έπαθε διάσειση. Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο δράστης ήταν ιδιοκτήτης του καταστήματος και προχώρησε στη σύλληψή του. Του επιβλήθηκε φυλάκιση 10 ημερών ενώ διαγράφηκε το κατάστημά του από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία ήταν ενταγμένο.

https://www.youtube.com/watch?v=9YjPjyBu0uo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...