Κόσμος

Συνάντηση Τσίπρα - Ζάεφ: Τα μυστικά της γλώσσας του σώματος (εικόνες)

Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (24.01.2018) στο Νταβός. Μια συνάντηση, από την οποία προέκυψαν σημαντικές εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Ζόραν Ζάεφ έδειξαν όχι μόνο με τις δηλώσεις τους, αλλά και με τη γλώσσα του σώματος, ότι επρόκειτο για μία συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Σκοπίων εμφανίστηκαν στην συνέντευξη Τύπου χαμογελαστοί και χωρίς… γραβάτες. Στις δηλώσεις τους, και οι δύο, απευθυνόμενοι ο ένας στον άλλον μίλησαν στον ενικό, «Alexis» και «Ζόραν».

Όπως θα παρατηρήσετε στις παρακάτω φωτογραφίες, τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Ζάεφ δεν στέκονται ευθεία, ώστε να βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τους δημοσιογράφους. Αντιθέτως, έχουν στρέψει ελαφρώς τα σώματά τους προς την πλευρά του συνομιλητή τους.

Επίσης, μπορείτε να παρατηρήσετε πως όσο μιλάει ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο Σκοπιανός ομόλογός του τον κοιτάζει συνεχώς, χαμογελώντας συχνά. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ