Κοινωνία

Συγκέντρωση οπαδών του Αρτέμη Σώρρα στην Κηφισίας –«Σας λένε ψέματα, τα 600 δισ. υπάρχουν»

Συγκέντρωση στην διασταύρωση των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας πραγματοποίησαν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, επιμένοντας να φωνάζουν από τα μεγάφωνα πως «τα 600 δις ευρώ υπάρχουν».

Κρατώντας ελληνικές σημαίες, περίπου τριάντα οπαδοί του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα φώναξαν συνθήματα και από τα μεγάφωνα μίλησαν για τις θέσεις της «Ελλήνων Συνέλευσις». «Τα κανάλια σας λένε ψέματα, δεν θέλουν να μάθετε την αλήθεια», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι μοίραζαν φυλλάδια στους περαστικούς αλλά και στους διερχόμενους οδηγούς.

Σώρρας: «Πληρώστε τα χρέη σας»!

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε με νέο βίντεο στο διαδίκτυο, καλώντας τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» να πληρώσουν τα χρέη τους. Ωστόσο, οι οπαδοί του επιμένουν να ισχυρίζονται πως τα χρήματα με τα οποία θα διαγραφούν τα χρέη τους υπάρχουν.

«Τα δισεκατομμύρια υπάρχουν, απλά πρέπει να υπογράψουμε και να κάνουμε αποδοχή», φώναζαν από τα μεγάφωνα οι συγκεντρωμένοι στη λεωφόρο Κηφισίας, προσθέτοντας: «Όποιος προσκυνάει τα καθεστώτα είναι προδότης! Ένας άνθρωπος βρέθηκε μας πει την αλήθεια και έφερε και αποδείξεις. Ο Αρτεμης Σωρρας φταίει για τα μνημόνια και την ανεργία;».

Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του στις αρχές Ιανουαρίου ανέφερε πως αν οι οπαδοί του δεν δώσουν χρήματα δεν προκειται να σταματήσει κανένας πλειστηριασμός. Τα περιβόητα «ομόλογα» του Σιώρρα με τα οποία υποτίθεται πως θα πλήρωναν τα χρέη τους, είχαν πιστέψει εκατοντάδες πολίτες που είχαν σπεύσει να υπογράψουν εξουσιοδοτήσεις στα γραφεία της οργάνωσης.

«Ο τρόπος για να μπεις σε μια νομική διαδικασία και να γλυτώσεις το σπίτι σου, να γλυτώσεις τη ζωή σου και να πας απέναντι σε ένα τεράστιο κτήνος καθεστωτικό, να το λιώσεις, είναι μόνο να αποπληρώσεις με χρήματα», ανέφερε προ ημερών ο Αρτέμης Σώρρας, αλλάζοντας το τροπάριο του για τα περίφημα 600 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...