Κοινωνία

Στο πλευρό του μικρού Αλέξανδρου ο Γιώργος Μαυρίδης: Έκκληση για βοήθεια στο 12χρονο αγόρι

Στο πλευρό ενός 12χρονου αγοριού στάθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, ευαισθητοποιημένος από τις δύσκολες στιγμές που περνά εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μελισσινό ο οποίος θα ταξιδέψει στην Αμερική προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση και να ξεπεράσει την ασθένειά του. Ο μικρός είχε εκφράσει την επιθυμία να συναντηθεί με τον Γιώργο Μαυρίδη κάτι που ο παρουσιαστής έκανε άμεσα πηγαίνοντας στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ προκειμένου να τον συναντήσει, να τον κάνει χαμογελάσει και να του δώσει κουράγιο και δύναμη σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης καλεί, μάλιστα, τον καθένα από εμάς να σταθούμε στο πλευρό του μικρού Αλέξανδρου που δίνει γενναία μια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Αλέξανδρος διεγνώσθη με οστεοσάρκωμα μετά από κάταγμα που υπέστη σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης. Στις 30 Ιανουαρίου πρόκειται να εισαχθεί στο εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον MD ANDERSON.

Πλήθος συμπατριωτών του από την Κοζάνη, αλλά και από όλη την Ελλάδα έχει κινητοποιηθεί, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για την μετάβασή του σε ειδικό νοσοκομείο του εξωτερικού.

O αγώνας του μικρού Αλέξανδρου και της οικογένειάς του ξεκίνησε πριν ένα μήνα και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου τα 2/3 των χρημάτων μέσα από την αμέριστη προσφορά του απλού κόσμου που από το υστέρημά του προσφέρει τη βοήθειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί αγγίζει τις 700.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η επέμβαση, η νοσηλεία και οι θεραπείες του.

Η οικογένεια έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την μεγάλη κινητοποίηση των ανθρώπων που συνδράμει οικονομικά με σκοπό να χαρίσουν ξανά στον μικρό Αλέξανδρο την ελπίδα και το χαμόγελο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ