Πολεμική αεροπορία

Στην «Αίθουσα Επιχειρήσεων του ΥΠΕΘΑ» - Κατεβαίνουν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ!

Απο στιγμή σε στιγμή αναμένονται να κατέβουν στην «Αίθουσα Επιχειρήσεων του ΥΠΕΘΑ» οι Αρχηγοί του ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ για την Σύσκεψη που θα κρίνει την αναβάθμιση των Μαχητικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ αναμένεται στο Πεντάγωνο όπου ήδη βρίσκεται ο Α/ΓΕΑ και σε λίγο θα κατέβουν μαζί στην Αίθουσα του υπουργείου Άμυνας με την Ατζέντα να έχει ένα και μοναδικό θέμα την Αναβάθμιση των  Ελληνικών F-16  σε Viper!

Στη Σύσκεψη εκτός βέβαια των  Αρχηγών θα προεδρεύει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ,θα συμμετέχουν οι επικεφαλής τη ΓΔΕΕ και ίσως και Ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών αφού το θέμα είναι καθαρά Οικονομικό !

Ανώτατος Επιτελής ξεκαθάρισε οτι δεν μπορεί η ΠΑ να στείλει σωρηδόν τα Μαχητικά  όπως απαιτούν οι κατασκευαστές αφού η Ετοιμότητα και αποτροπή στο Αιγαίο στηρίζεται στα Μαχητικά μας !

Στη Σύσκεψη ίσως να παραστούν και άνθρωποι της ΕΑΒ αλλά με τους ανθρώπους της Πολεμικής Αεροπορίας να είναι επιφυλακτικοί με την  δυνατότητα της ΕΑΒ να τα βγάλει πέρα …Κανείς δεν ξεχνά πόσα προγράμματα τρέχουν της ΠΑ στην Εταιρία και πόσα Αεροσκάφη αλλά και κινητήρες παραμένουν στα υπόστεγα !

Ας ελπίσουμε το ΥΠΕΘΑ να ανακοινώσει κάτι σχετικό μετά το πέρας της Συσκέψεως που να μας διαφωτίζει!

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ