Πολιτική

Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ απειλεί με κρεμάλες τον Τσίπρα για το Σκοπιανό και αποκαλεί πιθήκους τους κατοίκους της ΠΓΔΜ


Για πολιτική χυδαιότητα κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με ανάρτηση μέλους της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρη Τρούπου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία, όπως λέει η Κουμουνδούρου, απειλεί τον πρωθυπουργό και προσβάλλει τον λαό της ΠΓΔΜ.

Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αποπέμψει το εν λόγω στέλεχος από το κόμμα του.

«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας», σημειώνεται.

«Το στέλεχος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει "πιθήκους" τους πολίτες της ΠΓΔΜ!», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλήγοντας δηλώνει ότι αναμένει «από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματός του».

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο συγκεκριμένος λογαριασμός με τις αναρτήσεις που φέρεται να έχει κάνει το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ απενεργοποιήθηκε

Ο ίδιος επανήλθε, στη συνέχεια, με νέα του ανάρτηση στο twitter, στην οποία απολογήθηκε για την αρχική του τοποθέτηση.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, εκφράσεις σαν κι αυτές που κατέθεσα σε αυτόν εδώ τον λογαριασμό δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο και δε συνάδουν με το πνεύμα και την ιδεολογία της ΟΝΝΕΔ», τόνισε χαρακτηριστικά.
https://twitter.com/DimitrisTroupo1/status/955778613902749696?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ