Κοινωνία

Σκότωσε τη μάνα του στο ξύλο – Άγριος ξυλοδαρμός για οικονομικές διαφορές

Δυστυχώς, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η άτυχη 73χρονη θεωρείται πλέον κλινικώς νεκρή, μετά και από την εξέταση της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η οποία και επιβεβαίωσε το μοιραίο.

Πλέον εις βάρος του συλληφθέντος 42χρονου γιού της εξετάζει την υπόθεση ως απόπειρα φόνου εκ προμελέτης, ενώ έχει ήδη ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του για υπόθεση που αφορά πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Ο 42χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του, ενώ θα ακολουθήσει αυτοψία στη σκηνή από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Εξάλλου, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος κτυπούσε επανειλημμένως τη μητέρα του, με κύρια αφορμή και αιτία οικονομικά ζητήματα.

Νωρίτερα...
Γυναίκα 73 ετών μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη, γύρω στις 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο 42χρονος γιος της.

Εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε άμεσα στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η 73χρονη φέρει υποσκληρείδιο αιμάτωμα, αιμορραγία εγκεφάλου και κατάγματα 3ης και 4ης δεξιάς πλευράς.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου γιου της, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί βάσει δικαστικού εντάλματος και έτέθη υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη 73χρονη δέχθηκε κτυπήματα από τον γιο της, με τον οποίο διαμένουν στο ίδιο σπίτι, στον Ύψωνα, μετά από διαπληκτισμό για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δεύτερος.

Ο 42χρονος συνελήφθη γύρω στις 6.15 το πρωί και θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του για υπόθεση που αφορά πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση αλλά και κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ