Πνευματικά ωφέλιμα

π. Νικολάι Ραγκόζιν: «Τον καιρό της ενθρόνισης του Αντιχρίστου όλα θα είναι ηλεκτρονικά»

π. Νικολάι Ραγκόζιν (+1981) – 5. Έσχατοι καιροί, γενικά.

Μαρτυρίες από τη ζωή του χαρισματικού Ρώσου πρωθιερέως π. Νικολάι Ραγκόζιν

π. Νικολάι: O πατήρ προειδοποιούσε πάρα πολύ για τους έσχατους καιρούς. Εξαχρείωση ηθών και έλλειψη ντροπής, ακριβώς όπως πριν τον κατακλυσμό, θα είναι το σημάδι του τέλους. Τον καιρό της ενθρόνισης του Αντιχρίστου όλα θα είναι ηλεκτρονικά. Θα δίνουν αριθμούς σε όλους, θα υπάρχουν πλαστικές κάρτες, δεν θα υπάρχουν καθόλου χρήματα. Ο Θεός σας απαγορεύει να ζείτε ως πολίτες του Αντιχρίστου, στις μέρες του! Ο Θεός σας απαγορεύει να τον δείτε με τα μάτια σας! Αυτό το επαναλάμβανε συχνά ο πατήρ.

Πρόσφατη είδηση (8 Ιαν. 2018): Ο Πατριάρχης Μόσχας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανάπτυξη της »ψηφιακής οικονομίας» . «Αναμφίβολα η καθιέρωση των ψηφιακών τεχνολογιών παρέχουν αποτελεσματικές διαδικασίες σε διάφορους τομείς, παρόλα αυτά ως Εκκλησία αμφιβάλλουμε στο θέμα της ασφάλειας. Mιλούμε για τη δυνατότητα των κακόβουλων προσώπων ή δυνάμεων να χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία για να παρέχουν μια ανεπανόρθωτη ζημιά σε μια χώρα και κοινωνία» – ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Κύριλλος. «Τι θα γίνει όταν σε κάποιο σημείο της ιστορίας, η πρόσβαση σε αυτές τις κάρτες, ανοίγει ως απάντηση στην πίστη μας;»

[vimeo 250990894 w=640 h=360]

πηγή: www.imdleo.gr,  simeiakairwn.wordpress.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...