Πολιτική

Πρεσβεία Ισραήλ: Προσωπικές απόψεις οι ακραίες δηλώσεις του ραβίνου για Ρουβίκωνα

Οι δηλώσεις που είχε κάνει με ανάρτησή του στο Youtube, κατά του Ρουβίκωνα, ο ραβίνος Μορντεχάι Φριζής, χαρακτηρίστηκαν ως ακραίες και προσωπική άποψη από την  πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρει: «Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».

Σημειώνεται ότι ο ραβίνος είχε εξαπολύσει μέσω YouTube σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των μελών της ομάδας του Ρουβίκωνα.

Με αφορμή την επίθεση με μπογιές του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραββίνος τους χαρακτήρισε «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και τους απείλησε ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο Ραββίνος.

Το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις του ραβίνου:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ROrVpumpEfs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...