Κόσμος

Παγκόσμια ανησυχία - Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες: Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται για νέα πυραυλική δοκιμή

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει μετά τις πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ότι η  Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται για νέα πυραυλική δοκιμή την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία και την επόμενη εβδομάδα, άγνωστο ποια μέρα, θα υλοποιήσει τα σχέδιά του.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά, απείλησε ευθέως την Ουάσινγκτον, λέγοντας πως το «κόκκινο κουμπί» για την εκτόξευση των πυρηνικών, βρίσκεται μόνιμα στη διάθεσή του, πάνω στο προσωπικό του γραφείο.

Το τεστ θα αφορά, όπως διέρρευσε, έναν ακόμα πύραυλο μακράς εμβέλειας, ενώ η τελευταία δοκιμή, σύμφωνα με τους αναλυτές, απέδειξε ότι η Πιονγκγιάνγκ είναι πιθανό να διαθέτει τη δύναμη να πλήξει οποιαδήποτε περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...