Αθλητισμός

Παίχτης του ΝΒΑ «κάρφωσε» δύο δόντια στο παρκέ μετά από σοκαριστική πτώση (βίντεο)


Με δύο δόντια σπασμένα «πλήρωσε» ο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, Κρις Νταν, ένα κάρφωμα που έκανε κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Το βίντεο με την πτώση του σοκάρει. Ο Νταν ξεχύνεται στον αιφνιδιασμό με τον Στεφ Κάρι να τον παρακολουθεί διακριτικά. Αφού κάνει το κάρφωμα στη συνέχεια χάνει τη λαβή του με αποτέλεσμα να πέσει και να προσγειωθεί πρώτα με το πρόσωπο στο παρκέ.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει δύο από τα μπροστινά δόντια του με χρήστες του Twitter να υποστηρίζουν ότι άφησε και σημάδια στο παρκέ.
Ευτυχώς για τον Νταν, όπως ανακοίνωσαν οι Μπουλς, η μοναδική απώλεια ήταν τα δύο δόντια καθώς δεν υπέστη κάποιο άλλο τραυματισμό όπως διάσειση παρά τη σφοδρότητα της πτώσης του.

Το πιο απογοητευτικό για τον ίδιο ήταν, επίσης, ότι τελικά η ομάδα του παρά τη... θυσία του δεν κατάφερε να κερδίσει αφού γνώρισε την ήττα με 119-112 από τους Γουόριορς.
https://www.youtube.com/embed/EwZGeQgZiwk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης